Metak u Milovog „jastreba“: Ko je političar ranjen u Baru

Svet 04. okt. 202011:41 > 12:20
Podeli:
Foto: Printscreen

Predsednik Saveta mladih DPS Bar Božidar Janković, koji je noćas ranjen u pucnjavi u Baru, zaposlen je i na na mestu zamenika direktora Vodovoda a kontroverze mu nisu strane.

Tridesetogodišnji Janković, koji je i odbornik DPS u lokalnom parlamentu pažnju javnosti privukao je  početkom godine kada je poslao građanima Bara i Crne Gore poruku u kojim ih naziva „džukelama“ i „klošarima“ zbog napada na njegovog kolegu iz redova DPS-a.

Pročitajte još:

„Džukele jedne, svi biste vi voleli da ste umesto njega, ali vam se ne može, klošari jedni koji biste prodali svoju pre svag familiju, a onda državu za 100 eura“, napisao je Janković ispod video objave u kojoj se ismevao predsednik Savjeta mladih DPS-a, Nikola Pešić.

Posle nekoliko meseci, ljubav prema partiji Mila Đukanovića pokazao je tako što je u jednoj kafani u Baru uhvaćen u kupovini, kako su tada naveli mediji, ličnih karata koje bi DPS-u obezbedile lažnu pobedu na izborima.

Jankovićevo „jastrebovsko“ ponašanje ipak nije urodilo plodom jer je na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori, Đukanovićev DPS izgubio od opozicionih stranaka.

Komentari

Vaš komentar