Bečić podržao proteste građana

Svet 21. jan 202222:11
Podeli:
Aleksa Bečić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Predsednik Skupštine Aleksa Bečić je na svom Tviter nalogu napisao da je ponosan na mirni, dostojanstveni i stameni narod Crne Gore koji je "uvek na demokratski i evropski način znao da se odupre nepravdi, prevari i izdaji narodne volje". U gradovima Crne Gore su večeras održani protesti povodom mogućeg formiranja manjinske Vlade.

Predsednik Skupštine Aleksa Bečić podržao je proteste građana povodom mogućeg formiranja manjinske vlade.

Bečić je na svom Tviter nalogu napisao da je ponosan na mirni, dostojanstveni i stameni narod Crne Gore koji je „uvek na demokratski i evropski način znao da se odupre nepravdi, prevari i izdaji narodne volje“.

U gradovima Crne Gore su večeras održani protesti povodom mogućeg formiranja manjinske Vlade, a u Podgorici se nekoliko stotina građana okupilo se prvobitno ispred zgrade Vlade u Podgorici, a zatim i ispred zgrade RTCG-a gde su skandirali „Izađi, mala“ i „Uzeo si pare, Dritane“.

Podsetimo, Građanski pokret URA i Savez građana CIVIS, čiji su lideri Dritan Abazović i Srđa Pavićević predložili su formiranje manjinske vlade, jer kako je rečeno, ekspertska Vlada Zdravka Krivokapića nije ispunila prvobitna očekivanja.

BONUS VIDEO: Most na Đurđevića Tari

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar