Podeli
Draško Stanivuković
Draško Stanivuković Foto:Vesna Lalic/Nova.rs

Gradonačelnik Banjauke Draško Stanivuković rano jutros priključio se zimskoj službi koja je čistila gradske ulice od snega.

“Kritika pada brže nego sneg, ali potrudićemo se da očistimo i jedno i drugo”, napisao je Stanivuković na svom Fejbuk profilu.

“Da bi svaki deo Banjaluke danas bio što prohodniji, svi moramo dati svoj doprinos, jer samo tako možemo stići do cilja…Želim da budem prvi gradonačelnik koji će uvek biti na terenu kao pomoć i podrška, kao prvi među jednakima, jer nikad nisam bio neko ko beži niti od odgovornosti niti od rada”, poručio je on.

Foto: Facebook/Драшко Станивуковић

Novoizabrani gradonačlnik, koji je često meta kritika zbog navodne sklonosti populizmu, poručio je da je važno upoznati građane sa činjenicom da se čišćenje snega odvija prema prioritetima.

“Jedan od prioriteta je taj da putevi prema Kliničkom centru, Hitnoj pomoći, vatrogascima i slično budu prohodni, ali ni jedan deo Banjaluke neće biti zapostavljen”, poručio je gradonačelnik, koji je građane istovremeno zamolio za strpljenje i razumevanje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar