Bajdenov sin bio sa ženom svog brata, ali i njenom sestrom

Svet 26. feb. 202111:43
Podeli:
Foto: EPA-EFE/ANDY WONG / POOL

Hanter Bajden, sin američkog predsednika DŽoa Bajdena, imao je kontroverznu aferu sa Hejli Bajden (46), ožalošćenom udovicom svog brata Boa, dok je sa njenom sestrom razmenjivao sms-ove, "zabavljao se", pa čak i iznajmio kuću. Starija sestra Hejli Bajden, Elizabet Sikundi (49), koja se u to vreme rastala od supruga sa kojim je 15 godina u braku, Hantera je nazivala svojim 'princem' i rekla mu da ga voli, u nizu tekstualnih poruka koje datiraju iz 2016. godine, otkriva Dejli mejl.

PROČITAJTE JOŠ:

Njihova veza otkrivena je u datotekama i porukama koje su sačuvane sa Hanterovog laptopa koji je bio na popravku u jednoj radnji u Delaveru. Sve pronađene datoteke pale su u ruke nekoliko medijskih organizacija i FBI-a, a tada su stvari procurile u javnost.

Na fotografijama sa uređaja videlo se kako pozira i zabavlja se sa prostitutkama.

Dokumenti sa laptopa takođe su razotkrili Hanterovo kontroverzno poslovanje sa kineskim naftnim konglomeratom CEFC, što je dovelo do savezne istrage poreske prijave i istrage Senatskog obaveštajnog odbora o neprimerenom političkom uticaju Kineza.

On se godinama borio sa zloupotrebom droga i alkohola, a u tome mu je pomagao brat Bou, bivši državni tužilac, koji ga je ohrabrivao da ode na odvikavanje.

Dva meseca nakon njegove smrti, Hanter se opet slomio i odselio se iz kuće nakon što je sa suprugom Kejtlin prekršio svoj ‘pakt o tome da ostane trezan’.

Papiri za razvod kažu da su se formalno razdvojili u 2015. godine, ali Kejtlin je zvanično podnela zahtev za razvod braka tek u 2016. godine.

No ono što je javnost uzdrmalo je to što je Hanter zaista imao skandalozne afere i to ni više ni manje nego sa svojom snajom (udovicom svog brata) i njenom sestrom.

Otac petoro dece, danas 51-godišnjak, razveo se sa prvom suprugom Kejtlin 2015. godine, iste godine kada je njegov brat Bou umro od raka mozga. Nedugo nakon toga zbližio se sa njegovom udovicom.

U intervjuu za Njujorker, Hanter je rekao da je u avgustu 2016. sa Hejli i njeno dvoje dece otišao na odmor u Hemptons i da su tu počeli da se zbližavaju. Tek nekoliko nedelja kasnije, u jesen, postali su par.

Nekonvencionalna veza prvi je put javno priznata u martu 2017. godine, a i Džo Bajden je čak u jednoj izjavi dao svoj blagoslov Hanteru i Hejli. Međutim, tekstovi sa laptopa pokazuju da je dotad već vodio izuzetno zanimljiv razgovor sa Hejlinom sestrom, prenosi Dejli mejl.

Dana 8. septembra 2016., Hanter je napisao Elizabet: ‘Trebali bismo da se tuširamo zajedno preko Fejstajma, svako jutro ili noć, da ublažimo stres – naučiću te kako da masturibarš.’ Ona ga je za to nazvala ‘princem’ pa mu je priznala da ga voli.

Elizabet se od Džoela, supruga i oca njeno troje dece, razvela 2015. nakon 15 godina braka. Poruke pokazuju da je Elizabet često govorila Hanteru da ga voli.

Čini se da Hunterovo koketiranje sa Elizabet nije zaustavilo njegovu vezu sa Hejli. No, uprkos naizgled dugotrajnoj vezi, ispostavilo se da predsednikov sin nije mogao ostati veran ni Hejli ni njenoj sestri.

U decembru 2017. godine dobio je dete s Lundenom Roberts, prijavljenom bivšom striptizetom koja je radila u klubu u Vašingtonu. U početku je negirao očinstvo, ali test očinstva ipak je pokazao da je on otac.

No, godinu dana kasnije zbunjujući splet nastavio se, jer su Hanter i Elizabet 3. jula 2018. godine, prema dokumentima na laptopu, zajedno potpisali ugovor o najmu trosobne kuće u Grinvilu u državi Delaver. Ugovor o najmu, navodio je njih dvoje kao stanare, a poruke iz tog vremena sugerišu da se, kada su Hanter i Elizabet unajmili posed, njegova i Hajlina veza raspala.

Eventualni i konačni raskid Hejli i Hantera postao je javan tek u aprilu 2019. Nijedan od njih tada nije komentarisao priču, prenosi 24sata.hr. Hanterov prijatelj rekao je za Daily Mail da je Boov bivši dom ubrzo postao sasvim drugačija sredina sa Hanterom, Hejli i Elizabet koji su tamo redovito „pravili žurke“.

„Živeli su u Boovoj staroj kući koja je postala kuća za zabavu. Očigledno su bili budni 24 sata na dan samo na zabavama. Seli bi na terasu ne znajući gde su“, rekao je anonimni izvor.

Mesec dana nakon što je objavljen Hanterov raskid sa Hejli, upoznao se sa južnoafričkom manekenkom Melisom Koen. Oženio ju je šest dana kasnije. Sada imaju jednogodišnje dete, nazvano po Hanterovom pokojnom bratu.

Hanter obećava da će otkriti detalje svojih veza i borbe sa alkoholom i drogama u svojim memoarima „Lepe stvari“ koji tek trebaju da izađu, no nejasno je da li je Hanter uključio detalje svoje veze sa Elizabet.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar