Avion se srušio u okean dok je na plaži bilo mnogo ljudi

Svet 10. maj. 202116:09
Podeli:
Foto:Screenshot/Twitter/@KamiMoffitt

Ljudi na plaži na Floridi su bili šokirani nakon što je avion sleteo u okean, dok je trudna žena pozirala za fotografije u blizini, prenosi Independent. U tom trenutku se na plaži nalazio veliki broj ljudi, a deo njih se i kupao kada se incident dogodio.

PROČITAJTE JOŠ:

Nedavno su se pojavili snimci Kajla Džonsona (23), koji je 17. aprila slikao svoju trudnu devojku Kristan Otersen (22) zajedno sa njenom majkom Amber Ditmer (40) na plaži.

Dok su oni imali nezaboravan dan, avion tipa TBM Avendžers, učestvovao je u obližnjem aeromitingu. Međutim, zbog otkazivanja motora, bio je primoran da hitno sleti, pa je kamera uhvatila taj trenutak.

„Moja ćerka Kristan je želela da se fotografiše na plaži. Bili smo tamo 10 minuta, a moja ćerka Mija bila je u vodi i pokazivala je kako avion leti zaista nisko. Počeo sam da fotografišem dok se avion spuštao sve više i više. Svuda je bilo ljudi“, rekla je gospođa Ditmer za Uniland.

„Samo sam pretpostavila da će izvesti neki trik, ali niko se nije pomerio. Sledeće što smo videli jeste to da je pao u vodu, ali na sreću nikog nije udario. Uspeo je da zaobiđe sve, jer se posetioci plaže nisu pomerili“, rekla je ona.

Niko u incidentu nije povređen, uključujući i pilota.

„Bilo je traumatično jer sam mislila da će neko biti ispod aviona. Na jednoj slici možete videti izraz neverice na licu moje ćerke. Pilot je dobro, ali je avion ostao u vodi sve dok ga nekoliko dana kasnije nisu izvukli dizalicom“, rekla je ona.

Jedan svedok događaja je podelio snimke incidenta na Tviteru.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar