10 stvari koje je Megan Markl otkrila u intervjuu Elen Dedženeris

Svet 20. nov. 202114:06
Podeli:
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Intervju vojvotkinje od Saseksa Megan Markl koji je dala čuvenoj američkoj voditeljki Elen Dedženeris i dalje je tema svetskih medija. Kao i svako pojavljivanje supruge princa Harija u javnosti, i ovog puta komentari su bili brojni i burni - od onih da glumi prizemnu devojku u Oskar de la Renta bluzi koja košta čak 2.600 dolara, do onih u kojima se njeni pratioci oduševljavaju detaljima iz privatnog života koje je otkrila. Magazin "Pipl" izvojio je deset ključnih stvari o kojima je Megan pričala.

PROČITAJTE JOŠ:

„Hari voli Kaliforniju“

Vojvotkinja od Saseksa osvrnula se na njen i Harijev život u Kaliforniji.

„Doselili smo se ovde tokom zataranja, tačno kada su se sve zatvorilo, tako da smo mogli da provedemo vreme kod kuće i da stvaramo svoj dom. Mislim da mu prija stil života ovde, a i vreme je prilično dobro. Mi smo veoma srećni“, rekla je ona.

„Arči voli što je stariji brat“

Komentarisala je i odnos svoje dece.

„Arči voli što je stariji brat. Svi su rekli meni i Hariju: ‘Kada imate jedno dete, to je hobi, a dvoje dece to je roditeljstvo’. Odjednom smo shvatili: ‘O da’. Svi pričaju o tome kako je drugom detetu, a niko ne misli o prilagođavanju prvog deteta kada dođe drugo. Mislim da ima trenutak: ‘O, ovo je zabavno. Oh, ovako će biti od sada'“, istakla je ona.

Kako će provesti dan zahvalnosti

Megan se osvrnula na to kako će sa Harijem i decom provesti predstojeći američki praznik Dan zahvalnosti.

„Volim da kuvam. Bićemo kod kuće i samo ćemo se opustiti. Ovo nam je drugi Dan zahvalnosti kod kuće u Kaliforniji, tako da će biti lepo“, dodala je ona.

Prva Noć veštica za malu Lilibet

Otkrila je i kako su porodično proveli Noć veštica. Kako je rekla, njihov sin Arči nosio je svoj kostim samo pet minuta.

„Ni pet minuta“, rekla je Elen, koja je dodala da je provela praznik sa Harijem i Megan.

„Konačno ga je Hari nagovorio da stavi kostim na glavu. Lili je bila obučena kao tvor iz Bambija“, opisala je Megan.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

O svojoj frizuri u detinjstvu

Vojvotkinja od Saseksa se osvrnula i na svoje detinjstvo i na frizuru koju je u to vreme imala.

„Imala sam možda 10 ili 11 godina. Razlog zašto je moja kosa tada tako izgledala jeste zato što sam bila opsednuta sa Endi Mekdauel iz filma ‘Četiri venčanja i sahrana’. Sve što sam želela bila je savršena kovrdžava frizura. Pitala mamu i otišli smo kod frizera i tog prvog dana sam rekla: ‘Ovo je neverovatno! Izgledam kao Endi Mekdauel’.

A onda kao da su svi zaboravili da mi kažu: ‘Nećeš izgledati kao Endi Mekdauel u ‘Četiri venčanja i sahrana’, i to je ono što se na kraju pokazalo. Otišla sam u školu i rekli su mi da izgledam kao klovn Krasti iz Simpsonovih. To je bila prava nevolja“, rekla je ona.

O žurki za Noć veštica 2016. godine

Megan je otkrila da je 2016. godine, zajedno sa Harijem, njegovom rođakom Evgenijom i njenim mužem Džekom, izašla na žurku povodom noći veštica u Torontu.

„Nas četvoro smo se iskrali u kostimima za Noć veštica samo da bismo proveli jednu zabavnu noć u gradu pre nego što ceo svet sazna smo Hari i ja par. Uspeli smo da provedemo jedno poslednje zabavno veče“, navela je.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Maloj Lilibet rastu zubi

Megan je navela da njena ćerka odlično spava, ali da joj sada rastu zubi.

„Svaka mama će to razumeti. Mogu da budu najbolje spavalice na svetu, ali u trenutku kada se to desi, imaš toliko saosećanja prema njima. Tako da da, ja sam bila budna veći deo noći“, rekla je.

O plesanju

Megan se u emisiji obratila DJ Tviču.

„Volela sam da gledam snimke koje ste Vi i Vaša žena uradili kada je ona bila trudna. Šalite se? Toliko su mi se dopali. Neki prijatejli su mi poslala par njih i onda sam počela da ih gledam i rekla sam Hariju: ‘Trebalo bi mi radimo ovo’, a onda mi je rekao: ‘Ne možemo to. Ne možemo da se krećemo tako“.

Kada je Elen rekla da je Megan dobra plesačica, vojvotkinja joj je odgovorila: „Hvala ti. Volim da plešem. I Arči sada voli da pleše“.

O plaćenom porodiljskom odsustvu

Megan nije propustila priliku da prokomentariše i svoje zalaganje za to da u Americi počne da važi pravilo da majke imaju plaćeno porodiljsko odsustvo.

„Mislim da ljudi zaboravljaju ili čak i ne znaju, da je Amerika jedna od šest zemalja na celom svetu i jedini bogata nacilja na svetu koja nema program plaćenog porodiljskog odsustva. Svi znaju koliko je teško u tih prvih nekoliko nedelja, ako ne i meseci, da budemo zajedno kao porodica. Činjenica da bi mi to ne nudimo ovde je nešto što sada kao majka dvoje dece nameravam da sprovedem u delo“, dodala je ona.

O svom starom automobilu

Vojvotkinja je govorila i o svojim odlascima na audicije, i otkriva da je vozila stari automobil čiji ključ nije radio.

„Otvorila bih prtljažnik i popela bih se unutra. Zatim bih ga zatvorila i otpuzala do svog sedišta. Tako sam vozila“, rekla je Megan.

Na pitanje da li ju je neko video, Megan je odgovorila: „Ne, nije, ja bih to odigrala ovako – rekla bih da tražim svoju biografiju, markere ili scenario“.

BONUS VIDEO: Megan i Hari u Njujorku

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar