Zašto je Stevan jedan od najomraženijih takmičara u Survivoru

Survivor 20. maj 202214:3240 komentara
Podeli:
Stevan Stevanović Foto: Survivor/Promo

Stevan Stevanović iz crvenog plemena u poslednje vreme važi za jednog od najmanje omiljenih takmičara popularnog šou programa Survivor.

Crvenom timu, u kojem se i Stevan nalazi, često se na mrežama zamera nepravda. Gledaoci putem društvenih mreža komentarišu da je Stevan nepravedno okarakterisan kao najjača karika od strane svog tima samo zbog fizičkog izgleda, koji je u stvari, njegova mana, što su pokazali izazovi i dueli u kojima se takmičio – i gubio.

PROČITAJTE JOŠ

Od svih takmičara crvenog tima, Stevan ima ubedljivo najmanje dobijenih duela, a i pored toga, nikada nije dobio nominaciju za ispadanje.

Osim toga, čini se da ne doprinosi ni u ostalim aktivnostima na ostrvu (ne peca, ne kuva...). Možda mu se sve ovo i ne bi zamerilo da u poslednjih nekoliko epizoda nije pokazao izrazitu želju da Nađu Erić prikaže kao najslabiju kariku, iako zvanična statistika pokazuje da ona ima bolji učinak od njega.

Njegovo često "saučesništvo" sa Milicom Dabović u pokušajima da Nađu predstavi kao nekoga ko bi trebalo da napusti Survivor što pre učinili su ga trenutno jednim od najomraženijih takmičara.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Stevan brutalan prema Nađi: Ona ne zna gde se nalazi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar