Svi se čude razgovoru Stevana iz Survivora sa devojkom

Survivor 20. maj. 202213:17
Podeli:
FOTO: Nova.rs/Video

Stevan Stevanović iz crvenog plemena u Survivor-u dobio je u poslednjoj epizodi priliku da se čuje sa svojom devojkom, ali je javnost bila iznenađena njihovim načinom razgovora.

Takmičari crvenog tima su nakon pobede dobili zanimljivu nagradu – priliku da se čuju sa najbližima putem telefonskog poziva, a Stevan je to iskoristio kako bi popričao sa svojom dugogodišnjom devojkom Milicom.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, kada je čuo njen glas, razgovor je zvučao prilično hladno. Njih dvoje su, verovatno jer su drugi slušali njihov razgovor, jedno drugom uputili samo najosnovnije reči.

"Gde si, Comi?", upitao je Steva svoju izabranicu, pa nastavio razgovor istim tonom, kao da su se juče videli.

Mnogi su nakon ovog inserta iz poslednje epizode Survivor-a pomislili da je njihov odnos zahladneo jer se razgovor sveo na to da jedno drugom kažu samo da je "sve u redu".

"Jako emotivno", ironično su komentarisali tviteraši posle Stevanvog razgovora sa Milicom, podsećajući na njene ranije izjave o ljubomori.

Naime, Milica je tvrdila da nije ljubomorna i da se ne plaši kako će se Steva ponašati u Survivor-u.

"U tom vidu iskušenja smo duže od pet godina oboje, ali valjda se slični nađu, a ljubav sve odoleva. Odavno nam je to postala nebitna tema jer smo se jedno drugom dokazali kada je ljubav u pitanju", rekla je ona ranije za Nova.rs.

FOTO: Printscreen/Instagram

Njih dvoje su zajedno pet godina, često putuju i objavljuju fotografije sa zanimljivih destinacija. Oboje imaju gomilu pratilaca na Instagramu, prvenstveno zbog posvećenosti fitnesu, pa je to jedna od mnogobrojnih stvari koje su ih spojile.

Da li je njihov "hladan" prvi razgovor nakon više od dva meseca razdvojenosti znak da u vezi nešto ne štima, ili im je odnos u tom smislu prilično opušten, saznaćemo uskoro.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Stevine suze u Survivoru

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar