Sve što niste znali o Sumeji Šejto koja je juče napustila Survivor

Survivor 25. maj. 202221:2620 komentara
Podeli:
Sumeja Šejto Foto: Survivor/Promo

Učesnica takmičarskog šou programa Survivor, Sumeja Šejto, sinoć je ispala, a poraz u duelu je teško podnela.

Sumeja i Nika našle su se u duelu. Nika je odnela pobedu, a Sumeja je briznula u plač, dok su je ostali članovi njenog tima tešili.

PROČITAJTE JOŠ:

Sumeja je od samog početka bila u Survivoru i bila je član plavog tima.

Sumeja Šejto je jedina takmičarka plavog tima koja dolazi iz Bosne i Hercegovine. Ona je studentkinja Pravnog fakulteta i veoma uspešna karatistkinja.

Tokom 18 godina bavljenja ovom borilačkom veštinom, Sumeja je mnogo putovala, takmičila se, a u poslednje vreme je i trener u svom karate klubu.

Mnogima je na samom početku Survivora pažnju privuklo njeno neobično ime. Ono nije toliko često, ali ima veoma moćno značenje i najzastupljenije je na teritoriji Bosne i Hercegovine, odakle ova karatistkinja i dolazi.

Naime, ime Sumeja muslimanskog je porekla i potiče od islamskog "Sumayyah", što znači "ona koja je sveta ili uzvišena".

Sumeja je u islamu bila poznata kao prva žena koja je pogubljena jer je primila islamsku veru, a zmeđu ostalog, znači i ona koja je bezgrešna i koju je Bog poslao da čini dobra dela i donosi mir.

Na samom početku takmičenja, Sumeja je govorila o sebi, svojim interesovanjima, vrlinama, manama, ali i motivima da se prijavi za šou program Survivor.

"Skrivala sam od svih da idem u Survivor, naravno znali su samo moji roditelji. Kada su saznali svi bilo je uzbudljivo i još uvek je, mnogi mi nisu verovali. Jako volim avanture i nepredvidive situacije, ali svakako mislim da nam je svima, pa tako i meni, ovo izlazak iz zone komfora, jer niko od nas nije boravio na ostrvu na kom nemamo ništa", rekla je tada Sumeja.

Za sebe je tada rekla da je tvrdoglava, otvorena, društvena, nasmejana, uporna i uvek tu za ljude koje voli i koji nju vole.

Tokom učešća u Survivoru, Sumeja je bila prilično uspešna u igrama, te je na taj način veoma doprinosila svom timu.

Sumeja Šejto Foto: Survivor/Promo

Dešavalo se i to da je Sumeja dolazila u sukob sa članovima svog tima, a verovatno najveći je bio onaj sa Goranom. Oni nisu bili u dobrim odnosima, a Sumi je jednom čak i tvrdila da joj je Goran opsovao majku.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Sumeja roni suze: Izgubila je duel i ispala iz Survivora

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar