Po čemu ćemo pamtiti Vladimirovo učešće u Survivoru

Survivor 27. maj. 202223:53 > 28. maj. 2022 10:34101 komentara
Podeli:
Vladimir Govedarica Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Vladimir Govedarica, takmičar crvenog plemena, ispao je večeras iz Survivora.

Njegovo ispadanje iz popularnog šou programa iznenadilo je gledaoce jer se nije očekivalo da baš on bude sledeći koji će otići u Veliko veće.

PROČITAJTE JOŠ:

Kada je Nađa osvojila ogrlicu ličnog imuniteta, mnogi su se ponadali da će kao kaznu za višemesečno „šikaniranje“ nominovati milicu Dabović, ali je „moćni miš“ ipak odabrala Stefana.

On je kao jedna od najjačih karika crvenog tima uspešno savladao Govedaricu, te je on ispao iz Survivora.

Vladimir je po izlasku priznao da se nadao pobedi, ali da je svakako zahvalan na ova dva meseca druženja sa saborcima iz crvenog plemena.

Njegovo učešće u Survivoru će se pamtiti po neverovatnoj spretnosti i snalažljivosti u gotovo svim zadacima. Gledaocima je bio simpatičan i zbog visine za koju su mislili da će mu biti problem u Survivoru. To se pokazalo kao netačno, pa je Vladimir često bio uspešniji u igrama od fizički spremnijih takmičara, poput Stevana.

Govedarica se tokom boravka u Survivoru nije zamerio nikome, te je i zbog toga bio među omiljenim takmičarima. Međutim, to je i razlog zašto nekima nije bio drag.

Naime, tokom sukoba između Milice Dabović i Nađe Erić on se nikada nije ponudio da bude "zaštitnik" mnogo mnlađoj takmičarki, pa je zbog toga naišao na kritike jednog dela gledalaca.

Vladimirovo učešće u Survivoru biće zapamćeno i po "zamalo" vezi sa Minom Nikolić. Ćerka slavnog glumca Marka Nikolića nije krila simpatije prema njemu, ali je pred kraj svog učešća naišla na "hladan tuš" od strane Govedarice. Iako je Mina otvoreno govorila o tome da joj se Vlada dopada, on je priznao da ne gaji iste emocije prema njoj.

Da li će tako ostati i u nastavku Survivora, jer će sada oboje biti u Velikom veću, saznajte u narednim epizodama.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Boki pitao Vladimira da li je zaljubljen, on slomio srce Mini

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar