Niggor o sukobima u crvenom timu: Imali su banalne razloge za moje izbacivanje

Survivor 25. jun 202209:1611 komentara
Podeli:
Igor Lazić Niggor. Survivor, takmičenje, učesnici, tim Srbija, crveni tim
Igor Lazić Niggor Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Učesnik ovogodišnjeg Survivora otkrio je detalje odnosa sa crvenim plemenom.

Niggor je među prvima napustio takmičenje, a po povratku u Srbiju često je zamerao svoojim saborcima iz tima to kako su se prema njemu odnosili.

PROČITAJTE JOŠ

„Od početka su se oni prema meni odnosili kao da sam im vršnjak. Ja sam toliko toga prošao u životu i voleo sam da saslušam starije od sebe i da mi kažu neke stvari koje ja ne znam i nisam upućen u njih, a ovde nisam u početku naišao na to razumevanje i to sam im rekao. Isti taj problem imao je i Ramiz. Ali ne zameram im, oni su drugačije vaspitavani, ja znam kako su me roditelji naučili, kako treba da se ophodim prema starijim ljudima, pogotovo što sam ja dete prosvetnih radnika. Moj otac pokojni i majka su toliko generacija izveli na pravi put i naučili ih pravim vrednostima i ja te stvari znam i onda je meni to zasmetalo, a njima je zasmetalo to što sam se ja pobunio oko toga“, rekao je Lazić u intervjuu za Nova.rs i dodao:

"Banalni su bili razlozi, tipa: 'Nismo našli komunikaciju sa njim'. Ne mogu ja da tražim komunikaciju sa nekim ko je 25 godina mlađi od mene, da pričam o fakultetu i 'sad treba da upišem ovo i ono', ja sam to prošao pre 100 godina. Ako hoćeš komunikaciju, priđi ti meni, a neću ja prilaziti tebi. Ipak sam stariji."

On je prokomentarisao i to da li se pokajao zbog učešća u Survivoru.

"Nisam se uopšte pokajao. U suštini, mene kada su pozvali, ja nisam hteo da idem. Rekao sam im: 'Da ste me zvali pre barem 10 godina, pa hajde, a ne sad', ja sa 51 godinom da idem tamo, da letim sa tobogana 30 metara sa 100 i nešto kila i da mi još neko govori i upoređuje me sa njima, a toliko sam stariji i teži, povređivao sam se. Imao sam teške povrede vrata, moji ekstremiteti nisu više kao što su bili. Ja sam davao svoj maksimum, rizikovao sam i da se ozbiljno povredim. Znaš kako, moj mozak razmišlja mladalački, ali telo neće (smeh). Učestvovao bih ponovo, ali ako bi bili svi poznati i bliže mojim godinama", poručio je muzičar.

BONUS VIDEO: Niggor o svom učešću u Survivoru

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar