Niggor: Mašina mama mi je napisala da će joj lupiti šamar zbog mene

Survivor 23. jun. 202223:02 > 23:02
Podeli:
Igor Lazić Niggor Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Igor Lazić Niggor gostovao je na portalu Nova.rs i tom prilikom otkrio detalje svog učešća u Survivoru.

Veliku pažnju javnosti privukao je odnos crvenog plemena prema njemu.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, Niggor je nakon izlaska iz Survivora često isticao da ga saborci iz tima nisu dovoljno poštovali, a sada je podrobnije to pojasnio.

"Odluka im je bila nagla, nisu me možda dovoljno skontali od početka. Mada, sećam se situacije posle drugog plemenskog saveta, kad su me drugi put nominovali, dolazi Nađa, grli me i kaže: 'Ja sam opet za tebe glasala, ali sam dole napisala izvini, ali moram da ti kažem da si se mnogo popravio od prošlog puta', rekoh: 'Baš ti hvala. Slušaj, ja nemam zbog koga da se popravljam, ja sam takav kakav sam. Sad da se zbog vas menjam ili popravljam, ja sam se izgradio u ličnost i da se menjam ne pada mi na pamet", rekao je Niggor za Nova.rs i dodao:

"Možda sam se promenio jer sam posle 10 dana zatvora napokon imao stolicu. Zato sam se promenio, ne zbog vas', i na to smo se nasmejali. Stvarno imali smo problema oko toga, em si gladan, em imaš zatvor, em sve drugo, lud si, ne možeš rezonski ni da razmišljaš. U suštini, sve ok. Čak mi je i Mašina mama napisala na Instagramu u komentaru: 'Ako je Maša glasala za tebe i drugi put, ima da joj lupim šamarčinu'. Rekao sam: 'Nemojte, molim Vas, sve je u redu'", ispričao je on kroz smeh.

BONUS VIDEO: Niggor o svom iskustvu u Survivoru

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar