Milica Dabović: Otac mog deteta odvlači u krevet poznate žene, pa ih izmuze

Survivor 20. jun. 202215:39
Podeli:
Milica Dabović Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Nekadašnja košarkašica javno je govorila o brojnim temama iz privatnog života.

Milica se u jednom intervjuu osvrnula na oca svog sina Stefana, koga je optužila u više navrata da ju je pokrao, pa je prokomentarisala svoj emotivni status.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ja nisam isključila mogućnost da mi se ponovo dogodi ljubav sa nekim muškarcem. Mom sinu je potreban otac i neko ko će i njemu i meni biti dobar“, istakla je ona, pa otkrila da li ju je u skorije vreme kontaktirao otac njenog sina Stefana, ali i ostali bivši partneri:

"Ne, ali su znali da prave lažne profile, da se predstavljaju lažno. Uvek ih blokiram kada ih provalim. Oba moja partnera su bila lažovi i ozbiljni manipulatori, sa njima nemam želju da imam kontakt," kaže Milica i dodaje:

"Potrudiću se da moj sin nikada ne upozna svog oca. Znam da ovo zvuči surovo, ali je to moja konačna odluka. Ja sam na početku sve praštala kako bi odrastao uz oba roditelja, ali Stefanov otac je najlošiji čovek i ne treba da bude u životu mog sina. Otkriću ti nešto po prvi put, posle 4 godine sebi konačno oprostila što sam od svih dobrih muškaraca koje sam srela, odabrala najlošijeg čoveka da bude otac mog deteta. To me je godinama gušilo i mučilo."

Milica je otkrila i kakve informacije ima trenutno o ocu svog detata.

"On je stalno po Bosni, krade, laže, duguje novac... Dosta naših poznatih dama je nasamario, iznajmi rent-a-kar, izvede je u neki skup restoran, predstavi se lažno, odvuče u krevet, izmuze i od**be."

BONUS VIDEO: Milica Dabović o maltretiranju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar