Ljudi plaču zbog bolne ispovesti Nađe iz Survivora: Poruke podrške se nižu FOTO

Survivor 13. maj. 202213:18
Podeli:
Foto: printscreen/Nova.rs

Nakon ovoga, nema ravnodušnih.

U jučerašnjoj epizodi Survivora imali smo priliku da čujemo tužnu životnu priču Nađe Erić.

PROČITAJTE JOŠ:

Ova ispovest dogodila se na njen rođendan, te je otkrila kako joj je majka preminula samo 10 dana po njenom rođenju, otac joj se oženio ženom koja je prema Nađi bila gruba, a i njegova naredna partnerka udaljila je oca od ćerke i narušila njihov odnos.

Erićeva je ovo pričala sa suzama u očima, a u jednom trenutku je i zarila lice u ruke i zaplakala.

Otac joj se odao i alkoholu, nakon čega je ona odlučila da ne živi više sa njima jer se osećala kao da više ne pripada toj porodici. Naglasila je i da je baka imala značajnu ulogu u njenom životu.

Od samog početka Survivora njen tim je često kritikovao jer nije bila mnogo uspešna u igrama, što je njoj teško padalo, ali je evidentno da se kasnije prilično popravila i sada mnogi komentarišu to da je sada među najkorisnijim igračima.

Ipak, deluje kao da njeno pleme to i dalje ne ceni dovoljno, ali je  svojom iskrenošću i dobrotom osvojila srca publike i važi za jednog od favorita.

Tako niko nije ostao ravnodušan ni na njenu bolnu ispovest, te je internet pun komentara podrške i saosećanja.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Nađa iz Survivora ispričala svoju tužnu životnu priču

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar