Kristian iz Survivora: Ne kajem se zbog romantične scene sa Nađom VIDEO

Survivor 18. jun. 202222:03 > 22:59
Podeli:

Učesnik Survivora iskreno o povratku u realnost i nastavku života na koji nije navikao.

Najpopularniji šou-program u regionu, Survivor, nedavno je završen, a interesovanje publike sa takmičare je i dalje ogromno.

PROČITAJTE JOŠ:

Ekipa učesnika ovog šou-programa odlučila je da napravi žurku koja će biti humanitarnog karaktera i na taj način pomognu nekome. Žurka je upriličena na jednom splavu, a kako su doskorašnji učesnici Survivora rekli, prihod od ulaznica po ceni od 2.000 dinara biće usmeren jednoj devojčici koja treba da „preživi svoju džunglu“.

Naša ekipa pitala je Krsitiana kako se snašlo u realnom životu posle rijalitija i kako se odvija situacija između njega i Nađe.

"Uživam u realnom životu i jako se lepo osećam. Što se Nađe tiče, super mi je prijatelj, ali sam svestan njene situacije. Ljudi žele da mi budemo zajedno, ali šta da vam kažem, ona ljubi drugoga. Nisam se pokajao zbog te romantične situacije koju smo napravili. Ja svoj ljubavni život držim dalje od kamera. Društvo mi je reklo da sam zbog sitacije sa Nađom ispao veliki džentlmen. Imao sam mnogo fanova i samo mi je žao što sam njih izneverio, inače mi nije krivo", rekao je on.

BONUS VIDEO: Mina na survivor zurci 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar