Ko iz crvenog plemena ima najviše šanse za pobedu u Survivoru

Survivor 23. maj. 202208:2753 komentara
Podeli:
FOTO: Nova.rs/Video

Takmičarski šou program Survivor privukao je brojne gledaoce širom regiona, a uveliko se debatuje ko bi mogao da odnese pobedu.

U crvenom timu ima nekoliko jakih karika, ali i nekoliko takmičara za koje gledaoci tvrde da su nezasluženo i dalje u Dominikanskoj Republici.

PROČITAJTE JOŠ

Takmičari koji se i dalje bore za pobedu su Milica Dabović, Stefan Nevistić, Vladimir Govedarica, Nađa Erić i Stevan Stevanović. Svako od njih za sada ima šansu da odnese bude prvi u Survivor-u, ali obožavaoci ovog takmičenja imaju različito mišljenje o tome ko pobedu najviše zaslužuje.

Milica Dabović se od samog dolaska u Dominikansku Republiku nametnula kao najjača karika. Bivša košarkašica je nizala pobede, ali je zbog nametljivog stava i kontroverznog ponašanja među manje omiljenim takmičarima. Činjenica da je u poslednje vreme često povređena, pa i ne doprinosi toliko u igrama, oslabila joj je šanse za pobedu.

Ipak, glavni razlog zbog kojeg gledaoci ne ćele da je vide kao pobednicu jeste odnos prema najmlađoj takmičari Nađi Erić. Ona je više puta pokušala da je prikaže kao najslabiju kariku, iako to statistički nije, a poslednjih nedelja je gotovo bez izuzetka glasala za njeno ispadanje.

Stefan Nevistić pobede u igrama osvaja lako, nikome se ne zamera i drži se po strani kada dođe do konfliktnih situacija. Iako bi to mogla da bude dobra pobednička taktika, gledaocima se ne dopada to što nije stao u odbranu nađe kada je bila na meti Milice Dabović.

Nađu su gledaoci zavoleli zbog teške životne priče (majka joj je umrla kada je bila beba, a odgajila ju je baka), ali i zbog hrabrosti da se konačno suprotstavi Dabovićevoj.

Vladimir Govedarica niže pobede, a gledaocima je simpatičan zbog opuštenog stava prema igrama i učešću u Survivoru.

Stevan je na meti kritika gledaoca već neko vreme iz izstih razloga kao milica Dabović, a zamera mu se i mali broj pobeda u igrama. Ipak, on je svom timu očigledno potreban jer su ga do sada zadržali, pa za sada ima jednaku šansu za pobedu.

Maša Kuprešanin je od samog početka neko ko važi za jaku kariku. Ona bez problema donosi pobede svom timu, ne nameće se, a do sada nije bila upletena u bilo kakve konflikte, te i ona ima velike šanse za pobedu u Survivoru.

BONUS VIDEO: Milica Dabović priča sa porodicom: Živim za dan da završim Survivor

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar