Kako su gledaoci iz Srbije počeli da navijaju za plavo pleme u Survivoru

Survivor 20. maj. 202208:4584 komentara
Podeli:
FOTO: Nova.rs/Video

Nakon više meseci trajanja takmičarskog šou programa Survivor, gledaoci u Srbiji su od strastvenih navijača crvenog tima došli do toga da su na strani plave ekipe.

Sve češći su komentari na društvenim mrežama o tome da za crveni tim ne bi trebalo navijati. Razlozi su različiti, a gledaoci Survivora u Srbiji su na samom početku šou programa strastveno bili na strani igrača crvenog tima.

PROČITAJTE JOŠ

U međuvremenu se situacija drastično promenila, pa su ovih dana sve češći komentari da pobedu ne zaslužuje niko iz crvene ekipe.

"Koliko Hrvati vole Konstraktu, toliko Srbi vole plavo pleme", moglo je da se pročita na društvenim mrežama nakon poslednjih događaja u Dominikanskoj Republici.

Jedan od glavnih razloga za negativne emocije prema crvenoj ekipi jeste ponašanje Milice Dabović. Nekadašnja košarkašica je od samog početka takmičenja na meti kritika zbog, prema mišljenju gledalaca, neprimerenih komentara koje upućuju članovima svog plemena, ali i plavoj ekipi. Tako je Hrvoja iz plavog plemena nazvala "budalom kojoj bi opalila šamarčinu", a njene kritike upućene Nađi Erić su je više puta stavile stub srama.

Dabovićeva je "moćnog miša" ubedila da je najslabija karika, iako zvanična statistika to demantuje, a često joj je sugerisala i da treba da "sazri".

Njeno ponašanje je možda nailazilo na osudu javnosti, ali je crveni tim u svemu podržavao. Stevan joj je više puta pružio javnu podršku i složio se sa njenim mišljenjem, a isto su uradili Maša, Stefan i Branko.

"Šikaniranje" Nađe Erić od strane Milice Dabović uzrokovalo je time da crveni tim mnogima u Srbiji postane omaražen, pa je veliki broj gledalaca u n ašoj zemlji sada na strani "plavih". U njihovom timu, čini se, vlada veća sloga i za sada nema toliko toksičnih međuljudskih odnosa kao u crvenom plemenu.

Nastavak takmičenja je neizvestan - poslednji je Survivor napustio Branko iz crvene ekipe, a Nađa i dalje važi za najslabiju kariku, iako je uspela da ga pobedi u odlučujućoj igri. U plavom plemenu je situacija za sada stabilna, a nekoliko igrača je u opticaju za pobedu.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Milica Dabović priča sa porodicom: Živim za dan da završim Survivor

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar