Kako je Milica Dabović postala gubitnica Survivora

Survivor 06. jun 202212:0561 komentara
Podeli:
Foto: nova.rs/video

Milica Dabović je od samog početka govorila da će ona biti ta koja će biti pobednik. Još pre odlaska na Dominikansku Republiku, bila je ubeđena da će ostati do samog kraja i uzeti nagradu. U jednom je bila u pravu, do kraja je stigla, ali nije pobedila.

U sinoćnom duelu protiv Stefana Nevistića, njenog saigrača iz crvenog tima, Milica je ubedljivo izgubila i postala drugoplasirani finalista. Nije prva, a drugi se često zaboravljaju.

PROČITAJTE JOŠ

Milica je, istina, ispala fer plej igrač i čestitala je Stefanu na „zasluženoj pobedi“. Međutim, pre samog finala, fanovi ovog takmičenja, ali i sami učesnici, videli su i Miličinu drugu stranu i apsolutnu želju da ona bude broj jedan – što se nekima nije dopalo. Tvrde da je manipulisala ljudima, iskoristila odnose sa saigračima da dođe do finala, a igrala je, navodno, i na kartu sažaljenja.

Tako su krenula prepričavanja i razmišljanja o ranijim epizodama - upravo takva: Da li je bila iskrena tokom takmičenja, da li je manipulisala drugima, da li je zapravo sve vreme imala taktiku kako da stigne do finala i pobedi?

Ako pitate Milicu, ona kaže da ne.

„Odvajala sam od usta, a zaboli su mi nož u leđa“, rekla je Milica Dabović u sinoćnjoj epizodi, na samom početku, referišući na pitanja Velikog veća i svojih nekadašnjih saigračica koje je, dok su bile u takmičenju, nazivala prijateljima.

Gledaoci su primetili i da je vređala i pričala iza leđa i Maši Kuprešanin čim je ispala iz takmičarskog dela, iako je navodila da su vrlo bliske pred kamerama.

Nekadašnja šampionka, bivša košarkašica, tako nije uspela da odnese titulu prve žene pobednice Survivora iz regiona. To zadovoljstvo joj je "ukrao" Stefan Nevistić, ali i Nevena Blanuša iz plavog tima, koja jeste postala prva žena pobednica Survivora u regionu.

Komentari na mrežama joj svakako nisu išli u prilog, jer iako je finalistinja i drugoplasirana, publika misli da tu nije trebala da bude.

"Bude li Milica Dabović pobedila, ukinite Survivor", glasi jedan od tvitova.

"Napokon da Balkan dobije pobjednicu #Survivor. Bravo i svaka čast Nevena. Zasluženo! Milica je trebala biti u poroti, a ne u finalu", glasi jedan od tvitova.

"Milica Dabović je ta koja je zloupotrebila odnose koje je ostvarila s drugim ljudima da bi dogurala što dalje u #Survivor #SurvivorSrbija #SurvivorHrvatska time što je igrala na kartu sažaljenja da bi je svi videli kao dostojnu finala, a vi gubitnici ste ispali budale", glasi još jedan tvit.

BONUS VIDEO: Milica Dabović u Survivoru pričala o nasilju koje je pretrpela od bivšeg partnera

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar