Kako izgleda takmičenje u Survivoru

Survivor 16. okt. 202114:44 > 19. okt. 2021 10:35
Podeli:
Survivor Foto:Promo

Ako ste spremni na to da se izvesno vreme odreknete blagodeti modernog života i testirate svoju snagu i izdržljivost, Survivor je idealna prilika za to. Kako izgleda takmičenje i na šta ste spremni zarad pobede možete samo otkriti u pravilima koja ova igra divljine podrazumeva.

PROČITAJTE JOŠ

Kako izgleda takmičenje u Survivoru?

Učesnici se takmiče u izazovima, uključujući testiranje fizičkih sposobnosti poput trčanja, plivanja ili njihovih mentalnih sposobnosti, poput zagonetki i izazova izdržljivosti. Cilj je da osvoje imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i druge nedeljne nagrade koje će im olakšati život na ostrvu. Ono što jeste najvažnije kada je ova igra u pitanu je da takmičari pobede sami sebe.

Survivor je šou pun iznenađenja i preokreta. Stoga, nekada naizgled najslabija karika za javnost je zapravo možda potencijalni najjači kandidat za pobedu.

Šta je Survivor?

Survivor je televizijski format, čije je snimanje smešteno na predivnoj egzotičnoj lokaciji koji gledaocima omogućava ultimativno uzbuđenje.

Kao jedan od najuspešnijih svetskih televizijskih formata više od dve decenije, Survivor je dobitnik i brojnih prestižnih nagrada, poput Emmyja.

Mikrolokacija, ostrvo izolovano od ostatka sveta, u Dominikanskoj Republici, izvesno vreme činiće dom takmičara Survivora, a izazovi koji su pred njima ispituju psihofizičke granice učesnika.

Kako da se prijavite za Survivor?

Deo ove igre bez granica, pune iskušenja i nepredvidivih situacija, možete biti i vi, ako POPUNITE FORMULAR NA OVOM LINKU.

Naravno, pobedniku Survivora sledi velika novčana nagrada.

Jedno od najvećih uzbuđenja u istoriji televizije uskoro počinje s emitovanjem na kanalu televizije Nova S.

Bonus video: Survivor

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar