Da li je Mina Nikolić zasluženo ispala iz Survivora

Survivor 14. maj. 202211:4853 komentara
Podeli:
Mina Nikolić Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Mina Nikolić iz crvenog plemena napustila je Survivor nakon što je u odlučujućoj igri izgubila od Roka Simića. Ipak, ona ostaje na ostrvu i biće deo žirija koji će u nastavku takmičenja odlučivati o sudbini igrača.

Njih dvoje su nominovani od strane svojih timova kao najslabije karike, dok je Nevena iz plavog plemena nešto ranije osvojila ogrlicu ličnog imuniteta. Na taj način je osigurala ostanak u daljem takmičenju, a njen saborac Roko se ubrzo našao u duelu sa Minom.

PROČITAJTE JOŠ

Pre nego što je igra počela članovi oba tima su komentarisali šta bi mogao da bude epilog večeri, a Roko je nonšalantno istakao da se ne brine za svoju sudbinu.

"Kad bi Mina bila težak kandidat... Bože. Nije da joj se rugam, ali onda stvarno...", poručio je Roko. On je dodao i da ga nije previše uznemirilo to što je nominovan za najslabiju kariku.

"Mene boli briga što sam nominovan, iskreno", rekao je Simić.

Sa druge strane, Mina je pre odlučujuće igre poručila da je mirna.

"Tako sam mirna, smirena, lepo sam spavala. Znam na čemu sam sa ljudima iz svog plemena i znam da će biti srećni ako se vratim. Ako ispadnem znaću da sam sa svima ostala u sjajnim odnosima", rekla je Nikolićeva.

Voditelj Boki Perić im je ubrzo detaljno objasnio pravila odlučujuće igre. Mina i Roko su u roku od pet minuta morali da slože toranj, a svaki komad slagalice je trebalo da provuku kroz komplikovanu konstrukciju. Nakon isteka pet minuta, imali su isti rezultat, pa su dobili još jedan, odlučujući minut. Ipak, dodatno pravilo je podrazumevalo da ukoliko nekome ispadne slagalica - automatski gubi igru.

Foto: printscreen/Nova.rs

To se odmah desilo Mini, te je ona izbačena iz daljeg takmičenja. O njenoj sudbini će se više znati u narednoj epizodi, a za sada je poznato samo da ostaje na ostrvu kao deo žirija.

Vest o njenom izlasku iz Survivora gledaoci su spremno dočekali. Nedeljama unazad se govorilo o tome da je Nikolićeva odavno trebalo da napusti takmičenje.

Kako su isticali prethodnih nedelja, Mina se nije preterano pokazala u igrama, a svom timu nije doprinosila ni na druge načine. Ona je svoje učešće drugačije prikazala, pa je neretko isticala da je saborci vole zbog bodrenja u igrama i pozitivnog stava.

Ovo očito nije bilo dovoljno da ostane u Survivoru do kraja, pa će se u nastavku takmičenja pokazati u ulozi žirija.

Kako će to izgledati saznajte u narednim epizodama najpopularnijeg šou programa Survivor.

Prvi saznajte sve vesti o najboljem TV šouu na kategoriji Survivor.

Survivor možete pratiti na kanalu Nova S uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON porodični paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana. (PROMO)

BONUS VIDEO: Mina Nikolić ispala iz Survivora

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar