Milenko Sebić i supruga
Foto: Printsceen Instagram

Milenko Sebić doneo je petu medalju Srbiji na Olimpijskim igrama. Srpski strelac je oženjen prelepom ruskinjom Alinom, a upravo mu je ona promenila život.

O njihovom privatnom životu nema mnogo informacija, ali je Sebić uvek biranim rečima govorio o izabranici sa kojom ima ćerku.

PROČITAJTE JOŠ

Njemu se sve okrenulo u trenutku kada se oženio, promenio je pristup treninzima i streljaštvu.

„Za to je zaslužna Alina Sebić, moja supruga i trener. Venčali smo se 2014. godine i ja sam ubrzo promenio trenera i počeo da radim s njom i – rezultati su krenuli na bolje. Alina na treninzima primenjuje ruski sistem, po kojem je radila prvo u juniorskoj, a zatim i seniorskoj reprezentaciji Rusije“, ispričao je Sebić jednom prilikom.

Objasnio je da očekuje da i ona postane reprezentativka.

„Ona se polako vraća nekadašnjim rezultatima. Na poslednjim takmičenjima je pokazala vidan napredak i verujem da će uskoro zakucati na vrata naše reprezentacije, pošto je dobila državljanstvo Srbije i prebrodila period privikavanja na novu sredinu, naučila jezik“.

Njih dvoje su se uzeli 2014. godine, kada je Alina Andrejeva Ivačeva uzela njegovo prezime.

Upoznali su se na turniru u Dormundu, a godinu dana u Trsteniku su stali na „ludi kamen“.

Venčali su se u opštini u trenerkama, a onda je dan kasnije usledilo i crkveno venčanje.

Razlog zbog kog su se uzeli u trenerkama je jedna od najneobičnijih svadbenih priča koje ćete ikada pročitati.

„Svadbu smo ugovorili pre tri meseca, jer je Alina stranac. Dan uoči svadbe, sudski tumač nam je rekao da su mu iskrsle neodložne obaveze u nedelju i neće moći da dođe na venčanje. Dali smo se u poteru za drugim tumačem po Kraljevu, Kruševcu i Trsteniku. U pomoć je priskočila matičarka i nagovorila sudskog tumača da u subotu posle podne ipak dođe u opštinu. Odlučili smo da se venčamo u trenerkama, Alina u ruskoj, ja u srpskoj. Međutim, sva moja sportska oprema bila je u Beogradu. Srećom, kum Bojan Đurković mi je iz Kragujevca doneo trenerku Stevana Pletikosića.“

Bio je to još jedan pokazatelj da njihova ljubav ne poznaje granice, a godinama kasnije je Sebić ovako ženi čestitao godišnjicu braka.

„Dala si mi svu svoju ljubav, snagu, strpljenje… Ti si moja supruga, najbolji prijatelj, trener, ljubav. Samo me ti razumeš i ostala si uz mene u svim situacijama, ti si moja najveća podrška u celom životu. Dala si mi predivnu devojčicu i ja sam najsrećniji otac i suprug na svetu. Hvala ti na tome. Volim te i srećna godišnjica“, napisao je tada Sebić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare