Foto: Twitter/Printscreen

Neobična scena na konferenciji.

Košarkaši Majamija uspeli su da se plasiraju u veliko finale NBA lige nakon što su sprečili čudo Bostona i u sedmom meču slavili sa 103:84.

Za MVP igrača Istočne konferencije proglašn je Džimi Batler koji j eposle meča pričao i o Nikoli Jokiću koji ga čeka u finalu.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne znam, imamo dva dana da to shvatiimo. Ali prvo moramo da uživamo u uspehu makar jedno veče. Mislim da o tome treba da pričamo sledećeg dana“, rekao je posle meča, kada ga je u jednom trenutku napao insekt

Krenuo je da maše rukama, pa se okrenuo ka novinarima.

„Jeste li to videli, prokleti bumbar me napao“.

Osvrnuo se potom i na uspeh svog tima.

„Nisam uopšte iznenađen ovim što smo postigli. Imam potpunu veru u sebe i sve u timu, ovu grupu igrača, u tim koji su zajedno sastavili trener Erik Spolstra i Pet Rajli. Svedočim tome svakog dana. Znam kako dobru grupu igrača imamo, znam i kako smo dobra celina i rezultat toga je stigao“, rekao je Batler.

Košarkaši Majamija će u finalu plej-ofa NBA lige igrati sa Denverom, a prvi meč je na programu za tri dana. Prednost domaćeg terena imaće ekipa Denvera.

„Niko još nije zadovoljan u Majamiju. Nismo još učinili nešto veliko i sigurno niko od nas nije igrao za to da samo osvojimo Istočnu konferenciju. Igramo da osvojimo titulu“, poručio je Batler.

BONUS VIDEO „Mali, ti držiš katedru srpske košarke u Americi“: Maljković o susretu sa Jokićem

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar