Foto: Marco Canoniero / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Svi znamo da je Đoković najbolji svih vremena".

Trener španskog tenisera, Karlosa Alkaraza, Huan Karlos Ferero, uputio je reči koje odzvanjaju o Novaku Đokoviću, prvom teniseru sveta.

Pročitajte još

Đoković je rutinski eliminisao drugog igrača sveta u subotu posle dva seta 6:3, 6:2 u polufinalu Završnog mastersa u Torinu i zakazao finale sa Janikom Sinerom.

„Mora da nauči da je sezona duga, da je to njegov posao i da ne može da ima onoliko pauza koliko bi želeo. Da ako želi da bude najbolji mora da se ponaša kao najbolji i bude profesionalan sve vreme tokom godine. To je ono što jeste i moramo to prihvatiti“, rekao je Ferero za „Carrusel Deportivo de la SER“.

Potom je otkrio šta je rekao Alkarazu u svlačionici.

„Na kraju, kada smo ostali u svlačionici, rekao sam mu da ima veliku prednost na ovakvoj podlozi i da će igrati dobro, ali nam treba više vremena. Završilo se sa veoma lošim osećajem, kao da se osećamo malo inferiorno, ali mislim da je to malo daleko od stvarnosti. Svi znamo da je Đoković najbolji svih vremena i onaj koji je trenutno u najboljoj formi i u dvorani postaje sve teže pobediti ga“, zaključio je Ferero.

BONUS VIDEO