Foto: EPA-EFE/CLAUDIO ONORATI

ATP tur je na svom zvaničnom sajtu objavio satnicu za poslednji dan takmičenja na Mastersu u Rimu.

PROČITAJTE JOŠ...

Novak Đoković i Rafael Nadal će odigrati poslednji duel na ovogodišnjem turnir u „večnom gradu“, a meč će po svemu sudeći početi nešto kasnije popodne.

Naime, pre nego što po šesti put u karijeri ova dva tenisera izađu na teren u borbi za trofej, na centralnom terenu biće odigran finalni meč u ženskoj konkurenciji.

Duel Ige Svjatek iz Poljske i Čehinje Karoline Pliškove zakazan je za 14:30, nakon čega će ustupiti mesto Đokoviću i Nadalu.

Finalni meč će, prema informacijama sa zvaničnog sajta ATP tura, započeti u 17 časova.

Podsećamo, Đokoviću će ovo biti 11. nastup u finalu, a po šesti put će odmeriti snage sa Nadalom. Španac je u polufinalu bio bolji od Rejlija Opelke iz Sjedinjenih Američkih Država sa 2:0 u setovima, pošto je oba dobio identičnim rezultatom, 6:4.

Takođe, na takozvanoj Grand stand areni biće odigrani finalni mečevi u konkurenciji dubla, a Šaron Fičman (Kanada) i Đulijana Olmos iz Meksika za titulu će igrati protiv japanskog dubla Đuko Aojama i Ena Šubahara od 12:30, dok u muškom finalu, koje neće početi pre 15 časova, igraju Radživ Rem iz SAD i Džo Sejlsburi iz Velike Britanije protiv Nikole Mektića i Mata Pavića iz Hrvatske.

Foto: ATP/Printscreen

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar