Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Odluka ATP-a da među nominovane za nagradu za sportsmena godine ne uključi Novaka Đokovića izazvala je dosta negativnih reakcija među navijaima, a sada se oglasio i najbolji teniser sveta.

ATP je 1. decembra saopštio skraćeni spisak kandidata za nagradu „Stefan Edberg“ koju dobija igrač čiji je fer-plej obeležio sezonu, a na njemu su Amerikanac Fransis Tijafo, Španac Rafael Nadal, Kanađanin Feliks Oger-Aljasim i Danac Kasper Rud.

PROČITAJTE JOŠ...

To je dovelo do izuzetno burne reakcije Đokovićevih navijača, da bi dva dana kasnije i sam Đoković prokomentarisao tu odluku na konferenciji za medije nakon poraza Dejvis kup reprezentacije Srbije od Hrvatske u polufinalu od 2:1, i tako praktično svima stavio do znanja, iako ništa konkretno nije rekao:

„Ne čudi me što nisam nominovan. To je sve što ću da kažem“, istakao je, kratko ali sasvim dovoljno jasno, Đoković.

Podsećamo, Srbija je izgubila sa 2:1 nakon što je Borna Gojo bio bolji od Dušana Lajovića, a dubl Nikola Mektić – Mate Pavić od dvojca Filip Krajinović – Novak Đoković, dok je jedinu pobedu Srbiji doneo upravo Novak savladavši Marina Čilića sa 2:1.

Utakmicu možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Bonus video: Đoković u besu šutirao torbu

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar