Novak Đoković i Jelena
Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pažljivo su je birali.

Novak i Jelena Đoković su sa dosta pažnje doneli veliku odluku – Ko će biti dadilja Stefanu i Tari?

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od najboljih tenisera sveta i njegova supruga nisu želeli da povere čuvanje dece bilo kome, pa su po nekim informacijama detaljno proveravali sve detalje dama koje su se prijavile za verovatno izuzetno dobro plaćeni posao.

Navodno su bile ključne preporuke drugih poslodavaca, ali i poznavanje jezika. Naravno, ključan je bio sam pedagoški rad.

Jelena i Novak su insistirali na svim pojedinostima i tražili su osobu koja će imati sve kvalitete koje traže.

Želeli su da dama koja će imati koja će imati i delmičan uticaj i u vaspitanju dece bude osoba u koju će moći da imaju puno poverenje.

Foto: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

Bilo je mnogo insistira na rešavanju problema kroz komunikaciju i razgovor, nikakvo fizičko kažnjavanje nije dolazilo u obzir, pogotovo kada se zna da se u domu ni ne podiže glas na drugog.

Na kraju su uspeli da pronađu damu koja se uklapa u sve karakteristike, prosto štiklirala je sve kolone, a dadilja je vremenom postala pravi deo porodice, pa je i deca obožavaju.

Ova devojka često putuje sa njima, pa je čak i u loži tokom Završnog mastersa u Torinu bilo mesta za nju. Ona je uspela da se prilagodi i stalnim putovanjima koji su realnost profesionalnog tenisera.

Dugo nismo mogli da vidimo nijednu fotografiju dadilje, ali je sada uslikana u Torinu. Mnogi su oduševljeni njenom lepotom, iako identitet i dalje nije poznat.

Ova lepotica je ostala misteriozna.

BONUS VIDEO Zbunjena lepotica na tribinama nasmejala sve nakon Novakove greške

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare