Luka Modrić, Foto: Printscreen Sport klub

Na tribinama Madrid arene u prestonici Španije našao se veliki broj sportista sa Balkana koji posmatraju meč između Srbije i Hrvatske u polufinalu Dejvis kupa, ali podršku nemaju samo reprezentativci Srbije.

PROČITAJTE JOŠ...

Srpsku selekciju sa tribina gledaju Stefan Mitrović, defanzivac Hetafea, kao i Luka Jović, dok Hrvatska na svojoj „strani“ ima drugog Luku.

Naime, „rival“ Joviću i Mitroviću u protivničkom taboru je legendarni hrvatski fudbaler i Jovićev saigrač iz redova Real Madrida, Modrić.

Interesantno je da Modrić ne izgleda preterano zainteresovan za meč Dušana Lajovića i Borne Goja, pa više vremena provodi gledajući u telefon, te je jasno da je tu zbog duela između prvog reketa sveta, Novaka Đokovića, koji će odmeriti snage sa Marinom Čilićem.

Podsećamo, Srbija će pokušati da se preko Hrvatske domogne borbe za „salataru“, drugu u istoriji srpskog tenisa.

 

Utakmicu možete pratiti na kanalu Sport Klub uz SBB ili ukoliko još uvek niste korisnik SBB usluga – putem EON aplikacije uz EON pakete van SBB mreže koji su dostupni preko bilo kog interneta u Srbiji. EON sport paket dostupan je za 799 dinara, bez ugovorne obaveze u narednih 30 dana.

Bonus video: Lajović razbija reket

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar