Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Partizan je ubedljvio savladao Spartak u 11. kolu Superlige Srbije sa 5:0, a posle meča je trener crno-belih Aleksandar Stanojević uputio neobičan poziv navijačima.

PROČITAJTE JOŠ

Prethodnih dana je bilo prilično burno u Humskoj, a glavni razlog je bila situacija sa Sumom koja je posebno pogodila trenera Aleksandra Stanojevića.

Gvinejac više nije član Partizana, a Stanojević je odlučio da uputi poziv navijačima kako bi im sve razjasnio.

„Pozivam navijače sa svih tribina, kao i one koji od kuće gledaju, da učestvuju na tribini koju ću organizovati. Više informacija će biti u ponedeljak a svako će moći da postavi pitanje. Šta god želite da me pitate, sva pitanja koja kruže ovih dana ove ili one vrste, da li su teorije zavere. Na sve ću odgovoriti i želim da imamo interaktivnu komunikaciju. Zato ih pozivam da se priključe, da dođu i da mi postave pitanje. Važno je samo da budu u crno-beloj odeći“, istakao je trener crno-belih.

Prema njegovim rečima, postojaće samo dva uslova ukoliko neko želi da priča sa trenerom Partizana. Prvo mora da bude stariji od 16 godina, a zatim i da dođe na tribinu u crno-beloj odeći.

„Važno je da imaju više od 16 godina, jer je to ozbiljna stvar. Deca inače mogu da dođu na naš stadion kad god mogu, ali želimo da ovo bude ozbiljno pa mora da postoji granica“, zaključio je Stanojević.

BONUS VIDEO Ivan Gudelj o rečima Miljana Miljanića koje će večno pamtiti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare