Željko Tanasković; Foto: S. Djuric

Odbojkaški klub se opredelio.

Ne miruju se strasti posle skandalozne skupštine za ibor predsednika Jugoslovenskog sportskog društva Partizan koji se završio sukobima i održavanjem paralelnih izbora.

PROČITAJTE JOŠ

Većina članova stala je uz Ostoju Mijailovića, prvog čoveka košarkaškog kluba i podržala njegov izbor za predsednika.

Paralelna skuština je održana u prostorijama teniskog kluba na stadionu Partizana u Humskoj, auz Mijailovića je između ostalih stao i odbojkaški klub na čelu sa legendarnim Željkom Tanaskovićem.

Oni su se posle svih dešavanja na stadionu izdali saopštenje koje prenosimo u celosti.

„Ovom prilikom želimo da informišemo sportsku javnost da je OK Partizan podržao kandidaturu gospodina Ostoje Mijailovića za predsednika.

Žao nam je sto je vanredna skupština Sportskog društva Partizan održana na ovakav način, jer to ne priliči pravim Partizanovcima i sportskim radnicima i učinićemo sve da se ove nesuglasice što pre reše.

Sportsko društvo Partizan treba da bude servis klubovima i da sa svojim infrastrukturnim i drugim potencijalima doprinese i omogući optimalno funkcionisanje svakom klubu iz crno-bele porodice.

Naš proslavljeni reprezentativac i počasni predsednik OK Partizan Željko Tanasković je imao ponude oba kandidata, za neku od sportskih funkcija, što je velika čast za naš klub i potvrda da se u klubu dobro radi na čelu sa predsednikom Aleksandrom Stankovićem, koji je u novom upravnom odboru održane skupštine.

Vizija novog predsednika Mijailovića i njegovog tima ljudi u potpunosti se poklapa sa vizijom OK Partizan, a to je da se reši strateška stvar, izgradnjom sportskog montažno demontažnog objekta, gde bi se održavao trenažni proces kako našeg, tako i drugih klubova.

Verujem da ćemo zajedničkim snagama prebroditi sve trenutne probleme, a sve u cilju što boljih rezultata naših klubova.“

BONUS VIDEO Gerić: Moramo da mislimo svojom glavom!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar