Nikola Jakšić Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Vaterpolo klub Novi Beograd od 30. septembra do 2. oktobra biće domaćin Memorijalnog turnira Vlaho Bato Orlić.

Prvi put u Srbiji održava se turnir u čast čoveka koji se smatra ocem jugoslovenske škole vaterpola i koji je ostavio neizbrisiv trag u našem trofejnom sportu.

Na turniru će učestvovati šest ekipa, koje će biti podeljene u dve grupe, a prema sistemu takmičenja posle tri kola po grupama razigravaće se za plasman. U grupi A igraće Novi Beograd, Partizan i francuski Noisy le sec, dok grupu B čine Novobeogradski Vukovi, Ferencvaroš i Solnok.

PROČITAJTE JOŠ:

Sve utakmice igraće se na bazenu Sportskog centra „11. april“, a organizatori su želeli da omoguće svim ljubiteljima vaterpola da uživaju u vrhunskim mečevima, pa će ulaz na tribine biti besplatan.

Raspored utakmica – prvo kolo (30. septembar): Novi Beograd – Partizan (10h), Solnok – Novobeogradski Vukovi (11.30h). Drugo kolo (30. septembar): Novi Beograd – Noisy le sec (18h), Ferencvaroš – Solnok (19.30h). Treće kolo (1. oktobar): Partizan – Noisy le sec (10h), Ferencvaroš – Novobeogradski Vukovi (11.30h).

Polufinalni dueli na programu su u subotu 1. oktobra od 18 i 19.30 časova. Poslednjeg dana takmičenja, u nedelju 2. oktobra program će početi u 09 časova deulom za peto mesto, utakmica za treće mesto na programu je od 10.30, dok je veliko finale zakazano u 12 časova.

BONUS VIDEO Suze Dejana Savića na aerodromu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar