Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Ostoja Mijailović i zvanično je u sredu imenovan i upisan kao novi predsednik Jugoslovenskog sportskog društva Partizan.

Njegovo imenovanje na novu funkciju pozravili su košarkaški i vaterpolo klub Partizan.

PROČITAJTE JOŠ:

„Košarkaški klub Partizan je podržao kandidaturu predsednika Ostoje Mijailovića na mesto prvog čoveka JSD Partizan. U svetlu promena koje su se u našem sportskom društvu dogodile 12. septembra, KK Partizan izražava uverenje da za sve klubove koji čine JSD Partizan dolaze bolji dani.

Od dolaska Ostoje Mijailovića na mesto predsednika našeg kluba, organizaciona i finansijska situacija u klubu je neuporedivo bolja. Od oktobra 2017. godine do danas fukcionišemo bez ikakvih poteškoća, a ogledalo rada je i trenutni sastav našeg prvog tima, odnosno sastav našeg stručnog štaba na čelu sa Željkom Obradovićem. Čvrstvo smo uvereni da će takav model poslovanja biti prenet na rad u JSD Partizan.

Istovremeno, klub izražava podršku svim članovima nove Uprave JSD Partizan, od predsednika Ostoje Mijailovića, Željka Obradovića, Marka Nikolića, Željka Tanaskovića i svih ostlaih, sa željom da dešavanja na poslednjoj Skupštini ostanu u prošlosti i da svi klubovi našeg sportskog društva kao jedan rade u smeru oporavka i prosperiteta klubova JSD Partizan“, navodi se u saopštenju.

Pored košarkaškog kluba, saopštenje su izdali i vaterpolisti.

„Čestitamo gospodinu Ostoji Mijailoviću koga smo podržali, na izboru za Predsednika JSD Partizan . Nadamo se da će naša crno -bela porodica krenuti napred i vratiti se na staze uspeha koje zaslužuje radom i odricanjem svih sportista, trenera i sportskih radnika. Verujemo da će se i ljudi koji su do juče imali različite poglede na budućnost JSD Partizan već sutra naći i zajednički nas povesti u ozbiljan rad. Samo zajedno uz saradnju svih uključujući Fudbalski i Košarkaški klub JSD moze krenuti napred i povratiti staru slavu koja će obradovati sve pristalice crno bele boje. Uspesi su nam onda zagarantovani. Napred Partizan“, stoji u njihovom saopštenju.

BONUS VIDEO Ostoja Mijailović na skupštini Partizana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar