Juta Lirdam
Juta Lirda; Foto: Screenshot Instagram Jutta Leerdam

Često se dešava da neki parovi privlače veliku pažnju javnosti, a kada su u pitanju olimpijci jedne države o njima gotovo i ne prestaje da se piše.

Holandija je tako detaljno ispratila dramu u vezi Jute Lirdam i Koena Verveija, a gotovo svi detaljni su postali dostupni javnosti.

PROČITAJTE JOŠ

Ova lepotica, koja nezvanično važi za najlepšu sportiskinju sveta titulu mis je odnela i na Zimskim olimpijskim igrama ove godine, doživela je pravi romantični brodolom jer je izabranika potpuno razočarao.

Juta je već neko vreme bila u vezi sa devet godina starijim Verveijem, ali njemu nije bilo dovoljno da pored sebe ima takvu lepoticu.

Varao je neko vreme pre nego što je ona odlučila da joj se sve smučilo. Pokušavala je da isprva izgladi odnos kako emotivni krah ne bi uticao na njen nastup na Olimpijskim igrama, ali je onda naglo presekla.

Nije uspela da iznese pritisak očekivanja zlata u brzom klizanju. Bila je prvi favorit, a Holandija je tradicionalno dominantna u ovoj disciplini što je razočaralo mnoge sunarodnike. Na Igrama u Pekingu je stigla do srebra, a kako je kasnije objasnila jedan od razloga su svakako problemi u vezi.

To doduše nije nimalo uticalo na Verveija koji je stigao do dve bronzane medalje, pa se verovalo da je on svoj cilj ispunio.

„Događalo se to već neko vreme. Posebno je loše kada u olimpijskoj sezoni osećaš da ti je veza u problemima. Nastavilo se i preko leta, a onda je i zvanično završilo“, kazala je Juta.

Zatim je pojasnila zbog čega joj je sve toliko teško palo.

„Bili smo zajedno 24 sata na dan, sedam dana nedeljno. Bilo je jako puno privikavanja i nije bilo lako“, otkrila je ona.

Naravno, izazvalo je ovo lavinu komentara na društvenim mrežama jer ni žene, ali ni muškarci ne shvataju zašto bi neko varao ovakvu leopticu, a na internetu su se pojavile i čitave rasprave na ovu temu.

BONUS VIDEO Olga Danilović tražila od navijača da ućute, Ruskinja plakala zbog publike

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare