Foto: Pedja Milosavljevic/ STARSPORT

Zadovoljan.

Zvezdan Terzić, predsednik Sportskog društva Crvena zvezda, upuitio je čestitke Džudo klubu Crvena zvezda na osvojenom drugom mestu, samim tim i srebrnu medalju u Ligi šampiona koja se održala u Gruziji.

Pročitajte još

„Džudo klub Crvena zvezda predstavlja jedan od najorganizovanijih sportskih kolektiva ne samo u porodici Sportskog društva Crvena zvezda, već i u čitavoj Srbiji i Evropi. Džudisti i džudistkinje su već godinama neprikosnoveni prvaci države, a njihovi rezultati u Evropi i svetu poslednjih godina čine nas srećnim i ponosnim, jer Džudo klub predstavlja perjanicu svetskog i evropskog džudoa“, izjavio je Terzić, a prenosi zvanični sajt SD Crvena zvezda.

Takođe je i istakao da je dobar klub onaj koji u kontinuitetu uspeva da beleži dobre rezultate u svim takmičenjima. Spomenuo je i da je srećan što će Beograd imati čast da organizuje Ligu šampiona i Ligu Evrope sledeće godine.

„To uspeva našem džudo klubu i zato sa velikim ponosom i srećom želim da vam čestitam na ovom uspehu, kao i da izrazim izuzetno zadovoljvstvo i čestitke na dobijanju domaćinstva organizacije Lige šampiona i Lige Evrope iduće godine. Verujemo da će Crvena zvezda, Beograd i Srbija u decembru 2023. biti pravi centar džudoa i da će naši džudisti uspeti da se popnu za jedan stepenik više. Džudistima, džudistkinjama, trenerima i kompletnom menadžmentu Džudo kluba Crvena zvezda još jednom želim da izrazim svoje najiskrenije i najtoplije čestitke“, završio je Terzić.

BONUS VIDEO Srpski navijači na putu ka stadionu na meč sa Kamerunom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar