Foto: EPA-EFE/ADRIEN PERRITAZ

U najpopularnijoj svetskoj fudbalskoj simulaciji, e-sport sekcija Crvene zvezde bila je bolja od kolega iz Milana u prijateljskoj utakmici odigranoj u sredu, ukupnim rezultatom 11:7.

Boje crveno-belih branili su na Plejstejšn konzoli najbolji srpski FIFA igrač, Miloš “Brstimir” Majdevac, a na Iks-boksu talentovani Švajcarac Dijego “TD4” Musi.

PROČITAJTE JOŠ

Duel dve ekipe sastojao se iz dva dvomeča u najpopularnijem “Ultimate team” modu. U prvom, na Plejstejšn konzoli, Miloš je bio bolji od trostrukog šampiona Italije i osvajača brojnih internacionalnih turnira Dijega “Crazy” Kampanjanija identičnim rezultatima 2:1 i 2:1 i tako iznenadio favorizovanog Italijana koji je u oba meča bio nemoćan.

Nakon toga snage su odmerili i Iks-boks igrači. Protivnik našeg Dijega Musija bio je poznati italijanski igrač, takođe šampion te zemlje, Fabio Denuco. U prvom meču Dijego je u poslednjim minutima došao do 2:2 i tako sprečio prvi poraz, da bi u narednoj utakmici dominantnom igrom uspeo da slavi sa čak 5 prema 3 i tako stavi tačku na pitanje koji klub je bolji u elektronskom fudbalu.

Podsetimo, ovog četvrtka od 21.00 Crvena zvezda gostuje Milanu u revanš susretu šesnaestine finala Lige Evrope (prvi meč na stadionu „Rajko Mitić“ završen rezultatom 2:2).

Foto: Promo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare