Crvena zvezda (arhiva 2021) Foto: Starsport

Vaterpolisti Crvene zvezde nalaze se blizu plasman u baraž za Ligu šampiona posle pobede nad Apolonom u subotu predveče.

Crveno-beli su slavili sa 14:8, pa su, posle pobede nad Monpeljeom u kvalifikacionoj grupi na pragu baraža za elitno takmičenje.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda je već u prvoj četvrtini pokazala da je bolji tim i u tom periodu je postigla pet golova, dok je rival dao samo jedan.

Aleksandar Filipović je mogao da bude zadovoljan izdanjem svojih igrača i u nastavku meča, jer su crveno-beli čuvali stečenu prednost.

Popustili su jedino tokom drugog perioda koji su izgubili sa dva gola razlike, ali su onda već u trećem ponovo dali pet, a primili samo dva pogotka i doveli Apolon pred svršen čin.

Najefikasniji je kod pobednika bio tandem Veljko Tankosić i Ivan Basara, koji su imali po tri gola. Po dva su postigli Bogdan Đurđić, Gavril Subotić i Stefan Pješivac, a po jedan Miloš Vukićević i Marko Radović.

Na drugoj strani se istakao Aleksandros Gounas sa četiri gola, dok su po dva dali Ante Visković i Emanuli Solanakis.

U istoj grupi u subotu uveče igraju Mladost i Monpelje. Zvezda je za sada sa šest bodova prva u grupi D, pa je na dobrom putu da bude prva i kao povlašćena nastavi put ka eliti.

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO: Tucak: Deki Savić – gospodin i grdosija s dečačkim osmehom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar