Foto: Juan Soliz / AFP / Profimedia, Instagram/k1ngkyrg1os, Instagram/aleksandarkatai

Već duže od decenije su žene fudbalera podjednako intrigantna tema javnosti kao i slavni sportisti, ipak ponekad su upravo supruge i devojke uspevale da naprave pakao od života svojim izabranicima.

Poslednju iskru, koja je prerasla u pravi požar, zapalila je supruga crnogorskog reprezentativca Marka Vešovića – Tamara.

PROČITAJTE JOŠ

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde se oporavio od povrede kolena, a nakon njegovog povratka na teren supruga je napravila haos.

“Kada se najbolji fudbaler povredi zato što daje 101% klubu, a vi ga ostavite samog u invalidskim kolicima kada putuje na operaciju u Francusku, da li je to porodica? Kada mu kažete da vi ne možete da pokrijete troškove operacije i rehabilitacije, da li je to familija? Kada mu kažete da prekine oporavak i hitno se vrati u klub iako nije spreman ni 80% zato što vi nemate doktora, da li je to familija? Kada mu kažete da prvo mora da igra četvrtu ligu, u blatu, kako bi se izborio za prvi tim, kada ga ne poštujete i ne date mu da igra ni minut, da li je to familija” upitala je Tamara na svom Instagram profilu.

To je izazvalo reakcije u klubu, u kom mu ugovor ističe na kraju juna 2021. godine.

Bilo je predviđeno da se pokrenu pregovori oko novog ugovora, do čega izgleda neće doći kako prenose poljski mediji.

„Pregovori su zakomplikovani, pojavio se Ivica Vrdoljak – bivši fudbaler i dugogodišnji kapiten Legije Varšave, koji je trenutno fudbalski menadžer i između ostalih zastupa interese Vešovića, ali obe strane su se složile za konkretne razgovore samo ove nedelje. Trenutno, međutim, nije poznato da li će se ti razgovori uopšte održati, jer u Legiji čujemo da je razočaranje veliko. Ne samo među rukovodstvom kluba, već i među onima koji su povezani sa medicinskim osobljem, koji su uložili mnogo napora da vrate Vešovića, posle veoma teške povrede u junu (pocepani ukršteni ligamenti u kolenu), posle mnogo meseci pauze, vratio se na teren. I njih su pogodile objave njegove supruge na Instagramu“, pišu poljski mediji.

Još drastičniji primer je sada već planetarno poznati slučaj Tee i Aleksandra Kataija.

Foto: Instagram screenshot Tea-Katai

Njeni rasistički ispadi su koštali srpskog fudbalera posla u Los Anđeles Galaksiju, pa se nakon epizode u SAD vratio u Crvenu zvezdu.

Izjave njegove supruge poput „Pobij g**** bre! Pobij stoku smrdljivu!“, te potom njeno pravdanje, doveli su do toga da i sam Katai javno reaguje, ograđujući se od toga, ali ga to nije spasilo vrlo neprijatnog sastanka sa upravom Galaksija, nakon koga je i dobio otkaz.

U trenutku kada je čitava Amerika bila na nogama, kada su Afroamerikanci protestvovali zbog policijske brutalnosti ona je između ostalog objavila: „Black Nikes Matter“, čime je zapravo ismejala parolu koja u originalu znači „Životi crnaca su bitni“.

Foto: Instagram screenshot Tea-Katai

Nezadovoljni Amerikanci su tada pisali različite poruke.

„Molim te, prestani da dišeš“, glasio je jedan od uvredljivih komentara.

„Reci zbogom Los Anđelesu“, usledio je drugi.

„Nadam se da ste ti i tvoj suprug uživali u Los Anđelesu. Ostavi džemper ovde. Ne podnosimo rasiste“, nadovezao se treći.

Nik Kirjos i Kjara Pasari završili su višemesečnu vezu nakon žučne rasprave koje su javno objavili. Ali problemi su okončani raskidom, pa je Pasari objavila na niz poruka koje su razmenili.

Objavila je, pa kasnije obrisala, emotivne poruke koje su razmenjivali. Ovaj razgovor je pokazao još jednom Australijanca u ružnom svetlu.

Prva poruka koju je napisao Kirjos bila je „Zbogom“, a onda je usledio ovaj niz.

Kirjos: Hahah imaš nekog tipa tamo hahahha.

Kirjos: Previše dobro.

Kirjos: Gadiš mi se… haha.

Kirjos: Hahahah.

Kirjos: Koliko dobro.

Kirjos: Uživaj u životu hshshs.

Pasari: Rekao si mi sve bez da si uopšte znao hahaha.

Kirjos: Šta?

Kirjos: Haha.

Pasari: Žao mi je što mrziš sebe.

Kirjos: Srećno.

Kirjos: Ostani u Kanberi do kraja života. Hahaha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Objavila je i fotografiju sebe kako sedi u loži Kirjosa.

„Smejem se sebi jer sam verovala“, napisala je na „storiju“.

Nedavno su zamenili fotografije na društvenim mrežama, a Kirjos je promenio sliku profila na Tviteru. Nekada je bila njihova zajednička fotografija, a sada se nalazi njegova slika sa terena.

PROČITAJTE JOŠ

Trenutno se ne prate na Instagramu. Objavila je i fotografiju na kojoj je pisalo.

„Naučila sam mnogo i naučila sam da volim sebe od kada sam te upoznala. Uvek će biti problema, ali dok god da magija i nezaboravna iskustva traju sve je bilo vredno toga. Srećan ti Dan zaljubljenih, volim te.“

Nedugo posle toga usledila je ova objava.

„Oni koji varaju uvek žele od tebe da budeš veran dok su oni neverni.“

Ova devojka je nekoliko puta izmakla glavu kada je želeo da je poljubi pred kamerama, pa je u jednom trenutku i stavila ruku preko lica. Bio je to poslednji dokaz da je njihova romansa gotova, a Kirjos od tada ne može da pronađe sebe na teniskom terenu. Veliki broj turnira je propustio, ali je najavio da bi uskoro mogao da se vrati.

Potpuno je drugačija priča Vande Ikardi, koja je od supruga Maura uspela da napravi planetarnu senzaciju.

Vanda je najpoznatija bludnica svetskog fudbala (prevarila Maksija Lopeza sa njim), a tokom godina nije joj bilo strano da svoje golišave fotografije.

Uspela je da napravi od sebe Instagram zvezdu, a preuzela je i brigu o njegovoj karijeri. Zbog toga su je navijači Intera i kamenovali kada je pokušavala da dogovori njegov odlazak iz Italije.

Gotovo svaka njena objava izaziva dosta pažnje, a ni Mauro joj nije ostajao dužan, te je nedavno objavio fotografiju sa opisom „Moj pas i moja kučka„.

Mauro je više puta bio besan na nju jer se ne libi da pokaže u potpunosti svoje telo. Ima čitav niz fotografija bez odeće, ali ni njeno najprovokativnije izdanje nije ni do kolena devojci Bernarda Tomića – Vaneso Sijerom, zvezde sajta za odrasle.

„Ups, nagovorila sam Tomića da uradi nešto loše. Pogledajte video na mom sajtu. Izvini, mama“, napisala je Vanesa u opisu fotografije na kojoj se vidi kako je teniser grize za zadnjicu.

Tomić u 2020. godini nije odigrao nijedan meč, ali je, posle objave njegove partnerke, postalo izvesno da bi mogao da se oproba i u novom poslu – porno industriji.

Australijski teniser je objasnio i da mu je ona sada trener.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)

 

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar