Foto: Bizuayehu Tesfaye/Las Vegas Review-Journal

Henri Rags, NFL zvezda koja se nalazi pod istragom zbog tragične smrti Tine Tintor, Amerikanke srpskog porekla, i zvanično je optužen po pet osnova.

Rags je trebalo da se pojavi pred sudom protekle srede, ali su umesto njega mesto u sudnici zauzeli njegovi advokati, koji su tom prilikom uložili zahtev za uklanjanjem njegovih medicinskih kartona iz dalje istrage.

PROČITAJTE JOŠ...

On je optužen po pet osnova – dva puta za vožnju pod uticajem droge ili alkohola koja je rezultirala smrću ili telesnim povredama, dva puta za bahatu vožnju koja je za posledicu imala smrt ili telesne povrede, kao i za posedovanje vatrenog oružja pod uticajem droge ili alkohola.

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će Rags biti optužen samo zbog smrti Tine Tintor, na spisak su dodate i povrede njegove devojke, kao i posedovanje pištolja.

Ukoliko bude osuđen po svih pet osnova, Rags bi mogao u zatvoru da provede najmanje dve godine, dok bi u slučaju maksimalne broj godina mogao da bude i preko 50.

Takođe, ukoliko sud sredinom decembra potvrdi optužnicu, doskorašnjoj zvezdi Las Vegas Raidersa neće biti omogućeno pomilovanje ili uslovna kazna, već će čitav njen tok morati da provede iza rešetaka.

Podsećamo, Rags je u noći između 2. i 3. novembra u teškoj saobraćajnoj nesreći do koje je došlo pri brzini od preko 200 kilometara na čas ubio Amerikanku srpskog porekla Tinu Tintor i njenog psa.

Ubrzo nakon toga je uhapšen, da bi napustio pritvor nakon što je platio kauciju od 150.000 dolara.

Bonus video: Poništen gol Irske protiv Portugala

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar