Podeli
detalj sa Igara sezona 2019
Foto: SIM

Kampanja Sportskih igara mladih "Kod kuće je zakon" sa ciljem podrške najmlađim sportistima da period pandemije koronavirusa provedu u svojim domovima, uspešno je završena.

Podršku mladim sportistima u regionu poslali su brojni uspešni sportisti, a povodom kampanje Sportske igre mladih oglasile su se saopštenjem:

“Kroz prepoznatljiv haštag, koji je ujedno bio i naziv edukativne akcije, Dunav osiguranje Sportske igre mladih, završena je kampanja #KodKuceJeZakon u koju su se, uključili brojni sportisti, glumci, voditelji i druge istaknute javne ličnosti iz Srbije, regiona i celog sveta. Sportske igre mladih su se zahvalile svima na podršci, i objavljen je spot sa svim poznatima koji su svojim fotografijama podržali mlade regiona, a sve u nastojanju da se oni i njihovi roditelji čuvaju i ostanu kod kuće.

Video porukama ranije kampanju su podržali ambasadori Igara Nemanja Matić, Luka Modrić, Johanes Han, Luis Figo, Aleksander Čeferin i drugi a sada vam predstavljamo sve ostale poznate koji su slanjem fotografija iz kućne atmosfere poslali poruku učesnicima Igara u Srbiji. A fotke podrške stizale su sa čak nekoliko kontinenata.

Milan Borjan
Foto: SIM

Među prvima su se odazvali najbolji skakač u dalj Srbije i treći u Evropi Strahinja Jovančević, fudbalski asovi Saša Ilić i Milan Borjan, trofejna košarkašica Milica Dabović, prvak sveta u karateu Slobodan Bitević i šampion auto trka Dušan Borković, da bi se na kraju brojka popela na preko 50 poznatih.

Poznate ličnosti su svima u regionu, a posebno učesnicima i ljubiteljima Igara, slali poruke podrške, podsećajući ih da je od presudnog značaja da svi budemo odgovorni prema sebi i drugima i naglašavajući koliko su važne uzajamna podrška i solidarnost.

Predstavnici Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije, napominju da je data dozvola da se počne sa treninzima na otvorenom dobra stvar, ali da da se sve mere Vlade Republike Srbije, moraju i dalje poštovati kao i da će se druženje na Igrama, nastaviti čim se steknu uslovi. Do tada, putem društvenih mreža, biće novih zanimljivih sadržaja za decu i mlade.

Slobodan Bitevic
Foto: SIM

Sportske igre mladih pružaju priliku deci i mladima da potpuno besplatno učestvuju u profesionalno organizovanim takmičenjima u 10 sportova, među kojima je tradicionalni najmasovniji turnir u Evropi, za decu u malom fudbalu, Coca Cola kup. Posebnu zahvalnost Igre uz medije duguju i pulu sponzora: Generalnom sponzoru Kompaniji Dunav osiguranje, Kompaniji Coca- Cola i Coca – Cola HBC, Banci Poštanska štedionica, Elektroprivredi Srbije, Naftnoj industriji Srbije i Podravka Srbija.

U skladu sa merama Vlade Republike Srbije, sve aktivnosti Dunav osiguranje Sportskih igara mladih planirane za ovu godinu biće održane po završetku vanrednog stanja. Očekuje se da će plamen Igara krenuti iz Priboja, opštine koja je planirana da bude domaćin svečanog otvaranja za Srbiju, za sezonu 2020. Deca sa nestrpljenjem, čekaju zabavu, sjajna takmičenja i nezaboravna druženja! Jer #IgreSuZakon”, naveli su organizatori u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar