Jannie du Plessis
Jannie du Plessis Foto:Matthew Impey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Žani di Plesi, legendarni ragbista i reprezentativac Južne Afrike, doživeo je veliku porodičnu tragediju kada se njegov desetomesečni sin udavio u bazenu.

Di Plesi je proslavio 39. rođendan u svom domu u mestu Krugersdorp, ali je umesto slavlja u noći između utorka i srede došlo do neopisive tragedije kada je desetomesečni dečak upao u bazen.

PROČITAJTE JOŠ...

Detalji nesreće nisu poznati, a policijska istraga je u toku.

„Policija je 16. novembra oko 19 časova pozvana na lice mesta gde se desetomesečni dečak udavio nakon pada u bazen“, saopštio je kapetan lokalne policije Rejmond Sebonjane.

„Policija apeluje na sve roditelje ili staratelje male dece da obrate pažnju kada se deca nalaze u blizini bilo kakvih opasnosti“, dodala je policija u svojoj objavi.

Informaciju o tragediji prvi je saopštio Toks van der Linde, nekadašnji Di Plesijev saigrač:

„Molte se za Žanija di Plesija i njegovu porodicu, njegov sin od jedne godine se udavio prošle noći, i moje srce je slomljeno, slomljeno, slomljeno…“, napisao je Linde na svom Tviter nalogu uz fotografiju svog bivšeg saigrača.

Poruku saučešća uputila je i ekipa Zlatnih lavova za koje Di Plesi nastupa:

„Nama, kao porodici, nije dobro u ovom trenutku. Mogu da potvrdim da se tragedija dogodila. Slomljeni smo“, rekao je prvi čovek ovog tima, Rudolf Strauli.

Di Plesi je bio član reprezentacije Južne Afrike koja je osvojila svetsko prvenstvo 2007. godine u Francuskoj.

BONUS VIDEO Maljković: Još se nisam oporavio od smrti Bobane i mog prijatelja Radomira Antića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar