Foto: EPA-EFE/DAI KUROKAWA

Matija Šabanović je dobro poznat svima koji prate esports

Večeras će od 20.30 i 20.45 u posebno prilagođenim avatarima i dresovima, uz komentar najpopularnijeg FIFA Pro Clubs kastera Matije Šabanovića, biti odigran meč uz komentar na engleskom.

PROČITAJTE JOŠ:

Promoter meča, koji se igra online 11 protiv 11 i svaki igrač kontroliše svog fudbalera na terenu, je i jedna od ikona izraelskog fudbala i vezista Partizana Bibars Natho.

Nj. E. Jahel Vilan, ambasador Izraela u Srbiji, kaže da je izuzetno srećan što je Ambasada deo ove sjajne inicijative u godini kada se obeležava 30 godina od obnavljanja diplomatskih odnosa između Srbije i Izraela.

“Kao veliki ljubitelj sporta, duboko verujem da on predstavlja još jedan važan most između naše dve zemlje, kao i da dodatno jača prijateljske veze naroda Srbije i Izraela“, naglasio je ambasador Vilan.

Našalio se da je “e-fudbal koji se igra na konzolama verovatno jedina vrsta fudbala u kojoj Izrael može da pobedi Srbiju.”

“Radujem se mečevima e-reprezentacija Srbije i Izraela koje ću pratiti sa sinovima,” rekao je Vilan i pozvao sve ljubitelje e-fudbala da isprate takmičenje.

Stefan Ljujić je objasnio kako se Srbija pripremala za svoj prvi zvaničan meč protiv Izraela.

“Svi igraju Pro Clubs već nekoliko godina, a u poslednjih mesec dana svi igrači su odigrali skoro svaki dan barem jednu ili dve kompetitivne utakmice, što protiv reprezentacija, što protiv klubova. Igrači izraela su u FUT mode trenutno drugi na svetu, ali to nam ne sme biti izgovor, naprotiv, samo motivacija. Ako želiš biti najbolji, moraš pobediti najbolje! Meni lično nema boljih utakmica nego igrati protiv najboljih igrača Evrope, a u subotu ćemo za to imati priliku u obe utakmice“.

Utakmice FIFA Pro Clubs e-reprezentacije mogu se pratiti samo na kanalu na sportuzivo.tv.

Foto: Promo
Foto: Promo

BONUS VIDEO Zlatni skok Ivane Španović

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar