Vladimir Vujasinović
Vladimir Vujasinović; Foto: Starsport.rs ©

Trener vaterpolista Novog Beograda Vladimir Vujasinović rekao je da njegovu ekipu očekuje teška i važna utakmica protiv Jadrana u Ligi šampiona, ali da se nada pobedi u Splitu.

PROČITAJTE JOŠ

„To je teren koji je veoma težak za sve gostujuće ekipe, verovatno jedan od najtežih u Evropi. Očekuje nas veoma zahtevna utakmica, ali se nadam da ćemo unaprediti našu igru u odnosu na prošli meč i da ćemo se vratiti sa tri boda, što bi nam mnogo značilo za nastavak sezone“, rekao je Vujasinović.

Vaterpolisti Novog Beograda igraju u petak od 19 časova u Splitu protiv Jadrana, utakmicu trećeg kola grupe A u Ligi šampiona.

Vujasinović je naveo da je Jadran u sezonu ušao sa velikim ambicijama, da ima izmenjenu ekipu u odnosu na prošlu sezonu i da se uigrava, kao uostalom i njegov tim.

On je dodao da je njegova ekipa kompletna i da misli da je napredovala kao kolektiv.

„Očekuje nas težak period sa dosta jakih utakmica i malo odmora. Nadam se da je ekipa spremna da izdrži sve izazove koji nas očekuju u narednih 12 dana, jer ćemo za to vreme odigrati čak osam utakmica“, dodao je trener novobeogradske ekipe.

Vaterpolista Novog Beograda Viktor Rašović očekuje tešku utakmicu protiv, kako je naveo, vrhunske ekipe.

„U svojim redovima imaju nekoliko vrhunskih igrača, osvajača medalja sa najvećih takmičenja. Očekujem egal utakmicu, odlučivaće nijanse“, ocenio je.

Rašović je propustio početak sezone zbog korona virusa. On je rekao da se oporavio i da se oseća odlično.

„Veoma sam srećan što sam deo ovakvog tima, koji je sastavljen od velikih šampiona. Čast je biti u takvom društvu i ja ću dati maksimum da pomognem timu da zabeleži najbolje rezultate“, naveo je Rašović.

Posle dva kola u grupi A, Novi Beograd i Jadran imaju po pobedu i poraz.

BONUS VIDEO Meč poen Đokovića protiv Rubljova

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar