Vladimir Šiška
Vladimir Šiška Foto: Printscreen/YouTube/Pannon RTV

Vladimir Šiška, predsednik Gradskog sportskog saveza Novog Sada i potpredsednik Upravnog odbora odbojkaškog kluba Vojvodina, preminuo je od posledica koronavirusa.

PROČITAJTE JOŠ...

Rođen 1950. godine u Novom Sadu, Šiška se školovao za zubara, ali je gotovo čitav život posvetio sportu, pa je pored odbojke radio i u košarci, gde je bio član uprave košarkaškog kluba Vojvodina, stonom tenisu…

Tokom godina imao je funkcije člana Izvršnog odbora Stonoteniskog saveza Srbije, predsednika Stonoteniskog saveza Vojvodine od 2009. do 2017, predsednika Gradskog stonoteniskog saveza od 2003. do 2016, člana Upravnog odbora Sportskog saveza Vojvodine od 2008. do 2017, potpredsednika Odbojkaškog saveza Vojvodine, između ostalih.

Za Šišku se vezuje i početak uspona Vojvodine, a i on sam je posebno isticao svoj udeo u uspesima novosadske „stare dame“.

„Sportska scena ostala je siromašnija za vrsnog sportskog radnika, koji je sav svoj život posvetio sportu, a najvećim delom odbojci. Od posledica korona virusa, u Novom Sadu, u 71. godini preminuo je Vladimir Šiška, potpredsednik UO OK Vojvodina i Odbojkaškog saveza Vojvodine. Bio je privrženi i predani saradnik, rukovodilac, prijatelj, pomagao je jednako finansijski i organizaciono“, navedeno je na zvaničnom sajtu Vojvodine.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar