Foto: Petar Maričić

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su u šestom kolu Superlige ekipu Starog grada sa 27:6 (6:2; 8:1; 6:2; 7:1).

U utakmici ekipa Novi Beograd i Stari Grad, pobednik se unapred znao, a pitanje je bilo samo koliko će ozbiljno tim Vlade Vujasinovića pristupiti utakmici.

PROČITAJTE JOŠ:

Na kraju se pokazalo da je Novi Beograd odigrao maksimalno angažovano od početka do kraja zabeleživši ubedljivu pobedu.

PROČITAJTE JOŠ: Jednoglasno: Gajić još pet godina na čelu OSS

Novobeograđani su nastupili bez trojice standarnih igrača, Radanovića, Tomića i Martinovića, ali i sa dva nova igrača koji su registrovani pred ovo kolo. To su Aleksa Petrovski, koji je došao iz Vojvodine i Nika Šušiašvili, koji je došao iz gruzijskog Dinama iz Tbilisija.

Nema se mnogo toga zanimljivog reći o utakmici koja je završena pobedom jednog tima sa 21 golom razlike. Novi Beograd nije dopustio protivniku da puno igra, čvrsta odbrana je rezultirala da je veliki broj napada Starog Grada završio istekom vremena.

Takođe, često su iz dobre odbrane usledili kontra napadi i laka realizacija. Novi Beograd je realizovao oba peterca koja su dosuđena u njihovu korist, sa druge strane odnos iskorišćenih igrača više bio je 7/10, s tim da je jedno isključenje bilo obostrano. Stari Grad je iskoristio 2/5 igrača više.

U pobedničkoj ekipi samo se Asanović nije upisao u strelce, a po 4 gola postigli su Šušiašvili i Avramović, po 3 Ćuk, Gogov i Mitrović, dok je kod Starog Grada 2 gola postigao Popović.

…………………….

Novi Beograd – Stari Grad 27:6

SC „11. april“. Sudije: M. Stefanović (Beograd), V. Petrović (Zrenjanin).

Peterci: Novi Beograd 2/2, Stari grad 0. Igrač više: Novi Beograd 7/10, Stari grad 2/6.

Novi Beograd: Filipović 2, V. Bursać 1, N. Bursać  2, Ćuk 3, Radulović 2, Gogov 3, Šušiašvili 4, Avramović 4, Mitrović 3, Petrovski 2, Asanović, Vlagović, Žeželj 1.

Stari Grad: Ivanović, Popović 2, Lazić 1, Kovačević 1, Giri 1, Spasić 1, Barbarez, Vasić, Lalić, Sekulić, Stanković, Gajić.

…………………….

SUPERLIGA, 6. KOLO

Nedelja

Novi Beograd – Stari Grad 27:6

Banjica – Radnički 7:20

Nais – Zemun 8:8

C. zvezda – Šabac odloženo

Utorak

Partizan – Vojvodina

Foto: Printscreen/Waterpoloserbia

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar