Savić ponovo okuplja vaterpoliste u ponedeljak

Ostalo 07. feb. 202115:22
Podeli:
Foto: EPA/TAMAS KOVACS

Vaterpolo reprezentacija Srbije u ponedeljak će nastaviti pripreme u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je danas saopštio Vaterpolo savez, reprezentativci će se pripremati do 16. februara na bazenu „25. maj Milan Gale Muškatirović“.

Selektor Dejan Savić pozvao je Branislava Mitrovića (Vašaš), Gojka Pijetlovića (Oradea), Dimitrija Rističevića (Novi Beograd), Duška Pijetlovića (Solnok), Đorđa Lazića (Breša), Nemanju Vica (Triestina), Radomira Drašovića (Solnok), Savu Ranđelovića (Vašaš) i Nikolu Jakšića (Ferencvaroš).

Na spisku su i Milan Aleksić (Barseloneta), Andrija Prlainović (Marsej), Miloš Ćuk (Novi Beograd), Stefan Mitrović (Partizan), Strahinja Rašović (Radnički), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Filip Filipović (Solnok), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau 04), Viktor Rašović (Nojsi la Sek) i Đorđe Vučinić (Šabac).

U slučaju epidemioloških razloga moguće su promene, naveo je Savez.

Žreb za Olimpijske igre u Tokiju biće održan 21. februara u Roterdamu, po završetku kvalifikacionog turnira koji će dati tri preostala učesnika.

Međunarodna plivačka fedracija objavila je šešire u muškoj konkurenciji, u prvom su Italja i Španija, u drugom Srbija i Mađarska, a u trećem su SAD i Australija.

Južna Afrika i Kazahstan su u četvrtom šeširu, u petom će biti prva i druga ekipa iz kvalifikacija, a u šestom šeširu treći iz kvalifikacija i Japan.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar