Savić: Ostajem selektor Srbije, zašto bih učio nekog drugog?

Ostalo 25. jul. 202007:57 > 09:56
Podeli:
Foto: EPA/TAMAS KOVACS

Dejan Savić, selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, ostaće na toj poziciji i u 2021. godini, potvrdio je trofejni stručnjak u podkastu "Pod kapicom".

Savić, koji je godinama u nazad na kormilu srpskog vaterpolo tima, kaže da će biti na tom mestu sigurno na Olimpijskim igrama 2021. godine, a veruje i posle toga.

PROČITAJTE JOŠ:

„U suštini sam spreman, obavio sam razgovor s predsednikom VSS i mislim da smo se dogovorili. Sad je u suštini samo pitanje rezultata, jer su odavno definisane određene stvari, pre svega tradicija srpskog vaterpola i mnoge stvari zavise od rezultata“, rekao je Savić.

On je rekao da još nije spreman da radi negde u inostranstvu.

„Neću da trčim u inostranstvo. Da trčim ne mogu ni da me medved pojuri. I tad bismo se šamarali! Volim da radim ovaj posao i zašto bih išao negde da učim nekog drugog kad mogu da budem u Srbiji? To je prva stvar. To nema veze sa selektorskim mestom, može da bude i klub. S druge strane, zadovoljan sam time. Novac je bitan, ali nije to baš tako. Zadovoljan sam, ne tražim ‘leba preko pogače i hvala Bogu postoji mogućnost da ostanem tu. Ne vidim opciju i krajnja opcija je inostranstvo. Ne ide mi to u glavu. Gledaću po svaku cenu da ostanem ovde, pa makar radio nešto drugo“, zaključio je Savić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar