Vaso Bakočević
Vaso Bakočević; Foto: Youtube Screenshot ADRIA TV Montenegro

Najkontroverzniji balkanski borac, Vaso Bakočević, pobedio je u Sremskoj Mitrovici Bojana Želvu Kosendara jednoglasnom odlukom sudija. Nakon te borbe je još jednom priredio pravi šou i na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Crnogorski borac ispisao je istoriju kada je u pitanju borba „golim šakama“ na događaju Megdan, po prvi put u Srbiji imali smo priliku da vidimo borbu bez rukavica i spektakl nije izostao!

Borba je opravdala očekivanja, beskompromisno su krenuli i Vaso i Bojan u meč, ali je Bakočević više štete naneo rivalu i to je bilo dovoljno za trijumf.

Sve je završeno sportski, Bakočević je zagrlio i poljubio protivnika, koji mu je čestitao iako je bilo vreme da ode u ugao zbog sve obilnijeg krvarenja.

Udarac koji je izazvao krvarenje, Vaso je naneo u drugoj rundi, u trećoj je krenuo Bojan na sve ili ništa, ali nije uspeo.

Na kraju, Vaso je posebno oduševio veliki broj navijača jer se ogrnuo zastavama Crne Gore i Srbije.

„Sećate se kada sam rekao da neću više izaći sa srpskom zastavom? E, pa, lagao sam. Srbija i Crna Gora, to je jedna familija, to je moja država“, rekao je Vaso na kraju.

Najpre je objavio Bakočević kako izledaju njegove šake dan nakon žestoke borbe.

„Dobro jutro. Kako si mi jutros? Ma to vrhunski se osećam. Sve će ovo da prođe, ali pobeda ostaje za vazda“, napisao je Bakočević.

Onda se još jednom osvrnuo na sam meč, analizirao je stil borbe rivala, ali i brojne kritike nakon što je bio ogrnut istovremeno zastavom Srbije i Crne Gore.

„Mrzim da se borim protiv kontraša,ne leže mi. Kažu neki treneri da ako ne možeš pobediti kontraša da si glup, da je jako jednostavno. Ovo mi nije prvi kog sam pobjedio, ali i dalje mislim da sam glup kao k****.Iskreno da je Želva imao normalan gard (orthodox) mislim da bi ga masakrirao prednjom i eventualno nokautirao.

Nije bilo ni toliko loše kad razmislim, sve na čemu sam radio sa svojom ekipom je prolazilo, a i primio sam jedančist udarac u lice tokom celog meča.

Odlično kretanje, odlično pomeranje glave… Nije, nije loše… Biće nešto od mene u ovom s****… A možda i neće… Ko zna… Videćemo, bitno da sam ja pobedio sad, pa ćemo lako za dalje.

Pišem ijekavicu jesam li ja Srbin ili Crnogorac?

Evo podne, ja sad ustao, a zaspao sam jutros u 7, igrao igrice celu noć dok mi šake i dalje izgledaju kao Hasbuline“, napisao je Bakočević.

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar