Vaso Bakočević
Vaso Bakočević; Foto: Screenshot Instagram vaso_psycho

Vaso Bakočević, poznatiji kao "Psihopata", poražen je u bokserskom meču u četiri runde od jutjubera Svjatoslava Kovalenka u događaju koji je organizovala "Prvada fighting".

PROČITAJTE JOŠ

Kovalenko je već u prvoj rundi bacio Bakočevića na pod, a onda je krenulo odbrojavanje. Rusu je to donelo veliku prednost u odnosu na Crnogorca, a onda i jednoglasnu pobedu odlukom sudija.

„Poraz sudijskom odlukom nakon četiri runde. Rekao sam vam da se kladite na Rusa, bio je dobar meč. Mene i Tajrona Vudlija treba razapeti i kamenovati. Sramota za sport. Žao mi je što me nisu nokautirali samo da bude šlag na tortu. Ovako bodovi – pa to još više boli. Na 1, 2, 3 želim ‘izuvanje’ u komentarima“, napisao je Vaso na Instagramu te na sebe postavio prikladnu animaciju klovna.

Ruski borac je sve vreme bio direktniji i nije nikakvo iznenađenje što je uspeo da slavi. Ovaj jutjuber je postao poznat upravo zahvaljujući bokserskom sadržaju gde pokušava da objasni drugima kako bi trebalo da se bore pravilno, pa ga mnogi ne smatraju amaterom.

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare