Svetsko prvenstvo u boksu
Foto: Bokserski savez Srbije

U nedelju u 19 sati počinje Svetsko prvenstvo u olimpijskom boksu koje se održava u Beogradu.

Iza nas je tačno sedam dana priprema u dvorani Arena, oko ceremonije svečanog otvaranja Svetskog prvenstva u olimpijskom boksu.

PROČITAJTE JOŠ:

U subotu su gotovo čitav dan bile generalne probe izvođača i pratećih lica i zaista se očekuje nešto nevidjeno na ovim prostorima. U subotu uveče su dvoranu obišli i Umar Kremleva predsednik AIBA, predsednik BSS Nenad Borovčanin i izvršni direktor SP u boksu Antonina Bogićević i bili su oduševljeni kako sve protiče.

Arena će u nedelju od 19:00 h biti u znaku boksa, na sasvim drugačiji način, a od ponedeljka na dva ringa gledaćemo najbolje boksere sveta, na do sada najglamuroznijem Svetskom prvenstvu.

Glumac Miloš Biković vodiće deo programa kao i poznati voditelj Nebojša Radović uz veliki broj domaćih i inostranih izvođača izvođača, uz preko 100 igračica i statista.

Putem video konekcije poruku će poslati poznati holivudski glumac Mark Volberg, koji je veliki fan boksa, a jedan od najpoznatijih filmova mu je baš sa glavnom ulogom boksera.

Svi sa nestrpljenjem očekuju šta na sceni planira da izvede Roj Džons junior, a spektakularni nastup najavljuje i naša iskusna muzička zvezda Van Gog.

Ostalo je još malo karata, koje se mogu kupiti putem interneta ili direktno u Areni. RTS 2 će direktno raditi prenos spektakla, takođe i kanal Arena fight koji prenos počinje od 18 sati i 15 minuta.

Svet priča o boksu. Svet priča o Srbiji.

*

Foto: Bokserski savez Srbije/S. Đurić

*

Foto: Bokserski savez Srbije/S. Đurić

*

Foto: Bokserski savez Srbije/S. Đurić

BONUS VIDEO Pavlovačko jezero, vila Novaka Đokovića

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare