Usman i Masvidal
Foto: twitter.com

Horhe Masvidal pretrpeo je veliki poraz od Kamarua Usmana iz Nigerije, koji ga je nokautirao u Džeksonvilu.

PROČITAJTE JOŠ

Veliki UFC spektakl priređen je pred punim tribinama, mnogi VIP gosti poput Toma Brejdija nisu propustili priliku da uživaju u borbama, a centralna je bila ona između Masvidala i Usmana.

U prvom minutu druge runde, Usman je srušio rivala direktom, odbranio je pojas i ućutkao rivala, koji je posebno bio ratoboran u verbalnom obračunu i najavi meča.

Nigerijac je vezao 14. pobedu i postao aktivni borac sa najdužim nizom. Rekorder je Anderson Silva sa 16 pobeda.

„Tražili ste nasilje… Nema na čemu. Hvala Horheu, zbog tebe sam napredovao. Prošlo je neko vreme otkako sam bio ekstremno nervozan zbog borbe. Podigao me na viši nivo i naterao da usavršim svoja oružja. Još uvek napredujem i sve dok se bavim ovime – samo je nebo granica“, rekao je Kamaru.

On je četvrti put u nizu odbranio titulu, ovo mu je bila 19. profi pobeda.

Masvidal je posle borbe „skinuo kapu“ boljem.

„Prvi put u karijeri, i to pred svim mojim ljudima, pred mojom porodicom i prijateljima… Da, ovo boli. U 50 profesionalnih borbi nisam nikad bio nokautiran. Usman mi je pokazao nešto što nije pokazao u prvoj borbi. Nisam tada osetio snagu njegovih udaraca. To se dogodi kada ste preterano samouvereni. Mislio sam da ćemo se više rvati. Svaka mu čast, iznenadio me i zahvatio. Pobedio je pošteno i Bog ga blagoslovio“, bio je komentar Masvidala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar