Foto: Twitter/Screenshoot

Nestvarna borba.

U između subote na nedelju viđena je jedna od najboljih Rundi u istoriji UFC-a.

PROČITAJTE JOŠ

Glavna borba večeri bila je između Čarlsa Oliveire i Džastina Gejdžija. a završena je pobedom Oliveire u prvoj rundi, Brazilac je ugušio Gejdžija i došao do svoje 11. uzastopne pobede u UFC-u, ali je ipak ostao bez titule i pojasa.

Iako je borba trajala samo jednu rundu, bila je to jedna od najboljih rundi u istoriji UFC-a. U tih nekoliko minuta oba borca su nekoliko puta bila uzdrmana, a Oliveira se čak dva puta vraćao iz nokdauna. Onda, kada su svi očekivali da ide u drugu rundu, uhvatio je Gejdžija za vrat i pobedio gušenjem.

Ovo je trebalo da bude borba za pojas u lakoj kategoriji, ali je Oliveira pre borbe pao na merernju za230 grama za koliko je prekoračio dozvoljenu kilažu, pa će mesto šampiona ostati upražnjeno. Ako pređe vagu, moguće je da će Oliveira u sledećoj borbi dobiti priliku da vrati pojas, ali za sada ništa nije izvesno.

U sotalim borbama večeri, Roz Namajunas izgubilahe tirulu sudijskom odlukom od Karle Esparze u jednoj izuzetnoj borbi, dok smo spektakularan nokaut videli i u meču izmežu Majkla Čendlera i Tonija Fergusona. Čendler je udarcem nogom početkom druge runde patosirao Fergusona i legendu ovog sporta pos vemu sudeći poslao u penziju.

BONUS VIDEO Triler u Manili – najspektakularniji dvoboj u istoriji boksa


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar